• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Pax barnsandaler

Pax erbjuder fotriktiga och bekväma sandaler och skor till de allra minsta. Skorna har skapade med ambitionen att ge barns fötter de bästa förutsättningarna och komfort hela dagen.

-Fotriktiga sandaler för barn
-Räta upp felställningar med anatomiska sandaler
-Sköna inneskor för barn
-Stadiga inneskor för barn
-Bekväma inneskor för barn
-Förebygger kalla fötter hos barn

Pax har i över 80 år arbetat med att ta fram barnskor som är fotriktiga och är idag ett av de ledande tillverkarna i Sverige för just bekväma och sköna barnskor. Idag består pax av alla sorters skor för att ge alla små fötter komfort, stöd och avlastning. Allt från att stödja de allra minsta i sina första steg till de lite äldre för lek och skoj. Pax barnsandaler är uppbyggda på samma sätt som vuxnas biosandaler med stöd för hålfoten och skålning för hälen för att foten ska ligga stadigt på plats. Sandalerna är formade för att ge stöd, avlasta och ge stabilitet.

Förutom att producera skor som gynnar barns fothälsa så sker produktionen med ambitionen att minimera den negativa inverkan på miljön och tillverka skor på ett miljövänligt sätt. Alla skor från PAX är fria från PVC, teflon, sexvärt krom, PTFE och andra fluorerande kolväten.

0 produkter