• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Rock Spring

Flexibla, lätta och luftiga skor från Rock Spring med mångsidig komfort.

- Skor med flätad resårovandel för stretchkomfort
- Innersula med memory foam för formbar komfort
- Skor med lätt och luftig design
- Vattentåligt och snabbtorkande material
- Passande som badskor på stranden

Rock Springs lätta skor ger dina fötter en elastisk och stretchig komfort tack vare sin flätade ovandel i resårband, som dessutom är vattentåligt och snabbtorkande. Den flexibla passformen gör att skorna passar många typer av fötter då de lätt anpassar sig efter din fots unika form.

Den luftiga ovandelen är anpassad för att släppa ut varm luft och samtidigt släppa in frisk luft, för att ge fötterna ett behagligt klimat.

Rock Springs skor är handgjorda och har en något bredare framdel, vilket ger tårna mycket rymd och en chans att slappna av.

För bästa komfort har skorna en innersula med memory foam som följer dina fötters konturer och ger en jämnare viktfördelning samt behaglig och mjuk stötdämpning när du går.

Skorna är mångsidiga och dess material, flexibilitet och luftiga design gör dem idealiska för sommaren, både i stan, som arbetsskor på jobbet eller när du vill skydda fötterna från vassa föremål i sanden på stranden. Materialet är vattentåligt och skorna går att ha i vatten - de passar därmed utmärkt som badskor, både vid inomhus- och utombassänger samt på stranden.

2 produkter

2 produkter

rock-spring-sami-brown-smoke.jpg
Rock Spring

Rock Spring Sami Stretch Brown

399 kr
549 kr
rock-spring-sami-navy-smoke.jpg
Rock Spring

Rock Spring Sami Stretch Navy Smoke

399 kr
549 kr

Du har sett 2 av 2 produkter