• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Rollingsoft

Här hittar du Rollingsoft skor och sandaler som kombinerar fördelarna med en rullande sula och flexibel suldesign vilket ger en ojämförbar känsla. Rollingsoft är ett varumärke, en teknologi och en filosofi som vill verka för sköna och bekväma skor. 

Fördelar med Rollingsoft:

- Rullsula för en naturlig rörelse framåt
- Anpassade för egna inlägg, uttagbar innersula
- Inbyggd dämpning i sulan

Rollingsoft är bekväma skor som har en inbyggd dämpning i hälen och den lätt rundade sulan gör att man får en avlastande gång och en naturlig rörelse framåt när man går. I och med rullsulan så avlastar man höfterna och ryggen genom att stötarna mildras. Rollingsoft skor har även inbyggd stabilisator för att ge stabila skor och en stadig känsla. Stabilisatorn ligger under hålfoten på skorna och ger ett fint stöd för dina fötter. Sulan har flera lager och tack vare den unika designen och kombinationen av utvalda material är skorna lätta. Rollingsoft skor och sandaler finns både i herr och dam. Vissa modeller - Rollingsoft Velcro -  har kardborre istället för snörning som gör dem lätta att komma i och ur.

Rollingsoft skor och sandaler har uttagbar fotbädd Optifit vilket är idealiskt om man behöver mer utrymme för exempelvis sina egna inlägg. Skorna är anpassade för egna inlägg och har den vridstyvhet som krävs i sulan. Fotbädden har inbyggd och skön dämpning som ger avlastning till dina fötter. Rollingsoft är innovativa och sköna skor för välmående fötter, fördelarna med en rullsula kombinerat med mjuk och flexibel sula ger en unik känsla på promenaden samtidigt som skorna känns eleganta och sportiga.

Rollingsoft skor är ett varumärke under välkända Gabor som är ett familjeföretag med erfarenhet av skotillverkning sedan mer än 100 år tillbaka i tiden. 

5 produkter

5 produkter

Du har sett 5 av 5 produkter