Scholl sandaler, skor & fotvård hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (137)1 2 3 ... 35 Sista 100 per sida

Scholl - Sandaler, skor & fotvård

Scholl

Scholl skor och sandaler är designade för att ge optimal passform, stöd och stabilitet åt dina fötter. Scholl sandalerna minskar påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för tack vare sandalernas anpassningsförmåga. Sandaler finns i flera olika modeller och i flera härliga färger. Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad. 

Scholls olika skor och sandaler olika modeller har skapats för att uppfylla olika krav och specifikt designad för att ge olika komfort och stöd. Alla Scholls skor och sandaler har tagits fram av italienska designers och därefter förstärkts av den teknik som utvecklats av Scholls egna ingenjörer. 

Scholl Moldava Wedge är en klassisk sandal som har en uppbyggd fotbädd. Sandalen har Scholls Bioprint Adapta-fotbädd. Fotbädden ger stöd i hålfoten och kring fotens två. Moldava Wedge är känd för dina två klassiska remmar. Remmarna är justerbara, vilket gör att sandalen enkelt och smidigt kan anpassas efter just din fot. Så att sandalen alltid sitter bra på foten. Sandalen har en bra stötdämpning och ger komfort till hela foten. Moldava passar lika bra på jobbet och i hemmet.

Scholl Rio Ad är en bekväm sandal som har en bioprint adapta-fotbädd. Fotbädden har även ett stöd för hålfoten och kring fotens tår. Sandalens utseende utmärker sig med sina tre remmar, som är justerbara. Vilket innebär att sandalen kan anpassas efter just din fot och sitter bra på foten. Sandalens ovandel är i nubuck och dess innersula i mocka. Sandalens fotbädd är en kombination av kork och latex. Scholl Rio Ad är sandalen som används både i hemmet, som en fin innesko, en klassisk vardagssandal eller en skön jobbsko.

Scholl Aalmin är en bekväm, skön sandal som är känd för sitt klassiska utseende med två breda remmar. Remmarna gör att sandalen enkelt och smidigt kan anpassas efter din fot, vilket ger optimal komfort. Aalmins remmar har alltid en enkel kardborreknäppning, som gör sandalerna lätta att ta anpassa efter fotens form, Sandalen har även Scholls klassiska Bioprint som ger foten komfort och samtidigt ger ett behagligt stöd för foten.

Scholl Carsol AD är kända för sitt lite mer kreativa och tuffare utseende. Sandalens olika remmar kan du, precis som de andra Scholl sandalerna justera efter din fot. Vilket gör att sandalen sitter bekvämt på foten utan att glappa eller glida av. Carsol har även en diskret kilklack på cirka 3 mm, som gör sandalen extra bekväm. Sandalens har anatomisk fotbädd i kork och gummi som är tillverkad i Scholls unika Bioprint teknologi. Tack vare Carsol är extra bekväm så har det blivit en populär sandal bland de som har värk i speciellt ryggen.

Men oavsett skomodell så står alltid vetenskapen i centrum i Scholls tillverkning. Där konsumenternas krav får ta stor plats i valet av produkter. Därför delas deras kollektioner in i flera olika linjer. Scholls skor är biomekaniskt utformade, vilket innebär att skorna har gått igenom specifika tester under tillverkningsprocessen för att säkerställa att skorna uppfyller de garantier som varumärket kräver. Det är även dessa garantier som har blivit varumärkets byggsten och affärsidé. Att erbjuda produkter som ger optimal passform, stöd och stabilitet åt fötterna, stor anpassningsförmåga, oslagbar komfort och lång hållbarhet.

Varumärket Scholl kommer från företagets grundare DR Wiliiam Scholl som gjorde det till sin livsuppgift att förbättra människors hälsa, bekvämlighet och välmående. Allt genom fötterna. Scholl grundades 1904 och hamnade snabbt på kartan som ett ikonmärke för stil och komfort.