• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Scholl Sulor & inlägg

Upplev en ny komfort i vardagen med Scholls sulor och inlägg, anatomiskt designade och passande för de flesta typer av skor.

Scholls sulor i gel och foam ger dig ökad komfort i dina vardagsskor, arbetsskor eller finskor och ger dig extra stötdämpning där du som mest behöver den - oftast under förfot och häl där vi belastar fötterna som mest.

För dig som har besvär med pronation, hälsmärta, onda leder och ryggvärk har Scholls också skapat sulorna In-Balance, med en smärtlindrande komfort och ett optimalt stöd för ländrygg, fotvalv eller häl. Även den unika Biomechanics-fotbädden, välkänd i Scholls omtyckta sortiment av walkingskor, finns att köpa som lösa inlägg att lägga i alla skor där du önskar samma komfort som i ett par Scholl-skor.

Sulorna ger anatomiskt stöd för dina fötter och både lindrar och förebygger diverse fotproblem som exempelvis hälsmärta eller besvär med framfoten. Genom att använda Scholls sulor och inlägg i dina befintliga skor minimerar du de vardagliga påfrestningar som dina fötter utsätts för varje dag.