• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Scholl Tofflor

Här hittar du anatomiska, avlastande tofflor från Scholl med Bioprint Adapta, Bioprint, Memory Cushion eller Biomechanics-fotbäddar.

Tofflor finns i många olika varianter. För att kunna njuta av omgivningarna och samtidigt kunna gå och stå längre stunder, spelar tofflornas design en stor roll.

Är Scholl tofflor bra?

För ett så naturligt och avslappnat steg som möjligt gäller det att ta hand om fötterna och välja tofflor som är anpassade efter fotens form. Med Scholls tofflor minskar du påfrestningarna tack vare deras goda passform. Vilket ger fötterna både komfort, stöd och goda förutsättningar vid fotbesvär såsom överpronation.

Söker du efter en bekväm toffel till vardags eller till arbetet kan du upptäcka ett stort utbud hos oss som tar hand om dina fötter under en lång dag. Tofflor från Scholl finns för både dam och herr, och är perfekta för de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för. I vårt sortiment hittar du tofflor från Scholl som används i flera yrken.

Innersulorna är anatomiskt designade för att ge fötterna en god komfort och en bättre upprätt position för en mer gynnsam kroppshållning. Remmarna är funktionellt placerade för att avlasta onödiga påfrestningar och tryck. Tofflor från Scholl inspireras av de senaste trenderna. Många av modellerna är designade med smarta detaljer och ergonomiska egenskaper som förbättrar passformen för att du ska kunna gå på ett mer avslappnat sätt.

De är inte bara smidiga att sätta på. De är även den ultimata toffeln för att kunna använda på jobbet, på fritiden eller om du behöver sköna skor att gå inomhus med.

5 produkter