• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Scholl Pronation

Här hittar du Scholls produkter för pronation.

Scholls pronationsprodukter är designade för att ge dina fötter komfort, stöd och avlastning. Produkterna är designade för att motverka pronation och ge fötterna en neutral bas att gå och stå på.

Pronationsproduterna har en Scholls unika Biomechanics-fotbädd som är utvecklad och framtagen utav experter och fotvårdsspecialister för att motverka pronation, ge komfort och avlastning.Skor som motverkar pronation - Scholl Biomechanics®

Scholl Biomechanics ® lanserades år 2016 och har sedan dess hjälpt tusentals att bli av med smärta i både fötter, rygg, knä och leder.

Scholl Biomechanics är en CE-märkt medicinisk produkt och Scholl Biomechanics teknolgi är placerad i skornas innersula och är unikt framtagen för att minimera stress på fötterna, förbättra fot- och kroppshållning. Samtidigt som teknologin bidrar till att lindra fotsmärta och ömma, trötta fötter - något som är vanligt i samband med pronation.


Sulorna är designade med en Triplanar-kontrollsystemet som innebär att sulorna har ett högt stöd för hålfoten, vilket ger stöd till fotvalvet och bidrar till att skapa en jämnare viktfördelning över hela fotens yta. Stödet bidrar även till att motverka att föttenas insida blir belastad.

Tack vare att sulorna motverkar en överdriven pronation så bidrar det att skapa en neutral bas för fötterna att gå och stå på, vilket även bidrar till att avlasta leder och lindra smärta i hälar, vrister och knä.

Men pronationsteknolgin har även blivit populär tack vare att den hjälper till att motverkaoch förhindra plantarfascit (inflammation under fotvalvet) och hallux valgus som orsakas av överpronation.


Scholls pronationsskor fungerar som en extra trampdyna för fötterna. Pronationsskorna är designade i högkvalitativa material och är konsturerade för att göra steget mer balanserat och stabilt. Skorna, tillsammans med innersulan bidrar till att ge fötterna en mer korrekt hållning och motverkar att dina fötter lutar inåt när du går och står - och HÄR kan du se alla våra skor som motverkar en överdriven pronationsröreslse och ger fötterna komfort.

39 produkter

39 produkter

scholl-snap-Antracit-grey.jpg
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl Sprinter Snap Antracit

1 095 kr
1 295 kr
fotriktiga-skor-scholl-sprinter-walkingsko-net-rose.jpg
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl Sprinter Net Rose

1 299 kr
scholl-sneakers-easy-blå.jpg
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl Sprinter Easy Navy

959 kr
1 199 kr
fotriktiga-skor-scholl-brisk.jpg
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl Sprinter Brisk Wine

799 kr
1 049 kr
scholl-new-sprinter-walkingskor-red.jpg
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl New Sprinter Red

1 149 kr
scholl-sprinter-navy-pronationsskor.jpg
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl New Sprinter Navy

1 149 kr
pronationsskor-Scholl-Galaxy-White-Navy.jpg
NYHETER
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl Galaxy White Navy

1 349 kr
Scholl-Galaxy-Pink-Black.jpg
NYHETER
Scholl Biomechanics
Scholl

Scholl Galaxy Pink Black

1 349 kr

Du har sett 39 av 39 produkter