• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Walking Bamboo

Här hittar du Walking Bamboo, bekväma och mjuka strumpor i högkvalitativt naturmaterial av bambu.

- Bambustrumpor
- Mjuka strumpor
- Strumpor som andas och hjälper mot fotsvett
- Strumpor för känsliga fötter
- Ballerinastrumpor
- Sneakersstrumpor
- Ekologiska strumpor

Materialat till Walking bamboos strumpor odlas helt ekologiskt, utan konstgödsel eller bekämpningsmedel. I produktionen så använder man sig endast av regnvatten och använder ingen konstbevattning.

Bambun odlas i i sluttningsplantager som är certifierade av FSC, Forest Stewardship Council. De främjar ett ansvarsfullt utnyttjande av världens skogar. De använder heller ingen åkermark för detta ändamål.

Strumpornas material är miljövänligt, odlas helt organiskt och är 100% biologiskt nedbrytbar. Tack vare strumpornas material i bambu så hålls fötterna fräscha och får en svalare, fräschare känsla. Bambustrumpor passar perfekt till känsligare fötter eftersom bambu har runa, lena fiber som är extra snäll mot huden. 

Bambu som material i strumpor känns också lyxigt, mjukt och följsamt.

Walking Bamboos strumpor passar dig som har besvär med känsliga fötter, fotsvett eller för dig som helt enkelt vill ha strumpor som också är ett bra miljöval. Walking Bamboo har strumpor för både barn, kvinnor och män. Här finns strumpor som kan användas i sneakers och sportskor, eller till ballerinaskor där man inte vill att strumporna ska synas. 

1 produkt

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter