• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
AKU-goretex-skor-Slope-Original-Anthracite-Blue.jpg
Vattentätt
AKU-goretex-skor-Slope-Original-Anthracite-Blue.jpg
AKU-Slope-Original-GTX-M-Anthracite-Blue.jpg
AKU-hiking-skor-Slope-Original-Anthracite-Blue.jpg
AKU-goretex-skor-Anthracite-Blue-vibram.jpg
AKU-vibramsula-Slope-Original-Anthracite-Blue.jpg
Aku_herrskor_halvnummer.jpg

AKU Slope Original Gore Tex M Anthracite Blue

1 959 kr
2 799 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Klassiska hikingkängor Slope Original från italienska AKU som är skor för vandring och promenader. Komfort och mjukhet i ett tidlöst och klassiskt utseende. 
 
Passar utmärkt för dagliga promenader och vandringar i lätt- och mediumsvår terräng. Slope Original är idealiska för att tillbringa fritiden ute i naturen. Material som används i dessa skor är av hög kvalitet och 100% spårningsbart. 
 
Skorna har Gore-tex för vattentäthet och håller dina fötter torra. Vibram yttersula ger bra grepp på många underlag såsom steniga vandringsleder och klippor. Skorna har en anatomisk passform som ger stabilitet och en jämn viktfördelning över hela fotbädden vilket avlastar dina fötter på vandringen.
 
Färg: Anthracite Blue
Läst: Normal
Material ovandel: 1,4 mm Mocka / Air8000 / Goretex
Uttagbar innersula: Ja
Yttersula: Vibram Everest
 
Producerade i Italien.
 
AKU är det första företaget i världen inom skosektorn som har beräknat och certifierat graden av miljöpåverkan från en sko 2018, genom en beräkningsprocess utvecklad av det svenska forskningsinstitutet Environdec. Ett resultat som erhålls genom tillämpning av metoden International EPD® System som bestämmer nivån på miljöpåverkan under skons hela livscykel.
Man tar hänvsyn till produktion och anskaffning av råvaror och halvfabrikat, transport, fabriksmontering, förpackning och kassering vid slutet av användningen: alla faser av produktens livslängd har analyserats.
Denna informationen gör det också möjligt för företaget att mer i detalj känna till de områden som har störst påverkan och därför utvärdera nya former av design som syftar till att begränsa effekterna av sin produktionsverksamhet på natur och miljö.