• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
AKU-Trekker-III-bred-goretex-Black-Violet.jpg
Vattentätt
Bred Läst
AKU-Trekker-III-bred-goretex-Black-Violet.jpg
AKU-Trekker-Lite-III-Wide-goretex-Black-Violet.jpg
AKU-Trekker-III-breda-skor-goretex.jpg
AKU-Trekker-III-bred-goretex-hiking-skor.jpg
AKU-Trekker-III-vibram-curcuma.jpg
AKU-trekker-hikingskor-bred-läst-goretex.jpg
Storleksguide_dam_aku.jpg

AKU Trekker Lite III Wide GTX W Black Smoked Violet

1 959 kr
2 799 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Klassiska hikingkängor Trekker Lite III från italienska AKU har bred läst och vattentätt membran Gore Tex. Komfort i ett tidlöst och klassiskt utseende i ett par lätta skor som ändå är mycket robusta. 
 
Passar utmärkt för dagliga promenader och vandringar i lätt- och mediumsvår terräng. Hög komfort och skor som är andningseffektiva och ger ett bra klimat för dina fötter.
 
Skorna har Gore-tex för vattentäthet och håller dina fötter torra. Vibram yttersula ger bra grepp på många underlag såsom steniga vandringsleder och klippor. Skorna har en anatomisk passform utvecklade för kvinnors fötter och som ger stabilitet och en jämn viktfördelning över hela fotbädden vilket avlastar dina fötter på vandringen.
 
Färg: Black Smoked Violet
Läst: Bred
Material ovandel: Mocka / PU / Air8000 / Goretex
Innersula: Custom Fit Soft, mjuk
Uttagbar innersula: Ja
Yttersula: Vibram Curcuma
 
Producerade i Italien.
 
AKU är det första företaget i världen inom skosektorn som har beräknat och certifierat graden av miljöpåverkan från en sko 2018, genom en beräkningsprocess utvecklad av det svenska forskningsinstitutet Environdec. Ett resultat som erhålls genom tillämpning av metoden International EPD® System som bestämmer nivån på miljöpåverkan under skons hela livscykel.
Man tar hänvsyn till produktion och anskaffning av råvaror och halvfabrikat, transport, fabriksmontering, förpackning och kassering vid slutet av användningen: alla faser av produktens livslängd har analyserats.
Denna informationen gör det också möjligt för företaget att mer i detalj känna till de områden som har störst påverkan och därför utvärdera nya former av design som syftar till att begränsa effekterna av sin produktionsverksamhet på natur och miljö.