• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
daglig-fuktkräm-för-torrhud-scholl.jpg
daglig-fuktkräm-för-torrhud-scholl.jpg

Scholl Daglig fuktkräm för torr hud

69 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Daglig fuktkräm för torr hud från Scholl som håller huden mjuk och smidig. Fuktkrämen absorberas snabbt av huden och fötterna blir mjuka och återfuktade.

Fotkrämen är passande att använda för att behandla torr hud på fötterna och spruckna hälar. 

Ett av de vanligaste hudproblemen är torr hud - vilket vanligtvis inte orsakar något större obehag, men det kan vara missprydande eftersom torr hud kan se skadad, grov och ibland även fjällig ut.

Användning:
Applicera krämen dagligen på rena och torra fötter. Massera in tills krämen har absorberats helt.
Använd inte på öm, irriterad hud eller om huden är sårig.

Denna produkt är lämplig för diabetiker.

Torra fötter är ett vanligt fotproblem som kan ge ytterligare problem om det inte behandlas. Torra fötter är inte bara ett skönhetsproblem, det kan även leda till ett smärtsamma och jobbiga sprickor i huden. Sprickorna kan blöda och i värsta fall även bli infekterade. Torra fötter kan lindras genom att förhindra uttorkning med fuktgivande fotkrämer efter rengöring. Detta håller även huden återfuktad och smidig. Torr hud kan även behandlas med en peelingkräm eller genom att försiktigt fila bort den torra huden.

Fotkräm kan hjälpa dig att lindra problem med att huden på fötter och hälar bli torra och spricker. Med fuktighetsbevarande fotkräm kan du återigen få liv till dina torra fötter och göra dem härligt mjuka och lena. För att lindra problemen kan du även använda dig utav en foot scrub som är en effektiv peeling för fötterna som vårdar och gör dina fötter lena. Från vårt sortiment finns även fotspray, som rengör huden och avlägsnar patogener och bakterier samt minskar förhårdnader.

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad.