• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Scholl Heaven

Här hittar du Scholl Heaven, ikoniska sandaler från Scholl som är fotriktiga.

Scholl Heaven är en ikonisk sandal från Scholl och är framtagen av experter för att ge dina fötter en idealisk bas att både gå och stå på. Sandalerna är fotriktiga och har en anatomisk fotbädd, som kallas Bioprint.

Fotbädden har ett hålfotsstöd och en skålad häl som ger fötterna komfort, avlastning, en jämnare viktfördelning. Fotbädden bidrar även till att foten hamnar i en korrekt position, vilket avlastar både leder och fötter som ger fötterna komfort och en chans att slappna av.Sandalernas hälkupa bidrar även till att hålla foten på plats och ger stabilitet till hela foten.

Scholl Heaven brukar även har en diskret kilklack som gör sandalerna extra bekväma, speciellt för dig som har besvär med ryggvärk.

Sandalerna har även Heavens klassiska remmar, med två justerbara remmar med kardborre. De justerbara remmarna är framme vid foten och vid ankeln, som gör att du enkelt och smidigt kan anpassa sandalerna efter din fots form. Vilket ger optimal passform, komfort och stabilitet. Remmarnas material är i textil/nubuck med en insida i textil som känns mjuk och skön mot fötternas hud.

Scholl Heaven passar perfekt som arbetssandaler, hemma, till vardags eller till finare tillfällen.