• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
vårt-borttagning-vårtfri.jpg
vårt-borttagning-vårtfri.jpg

VårtFri Vårtborttagning

349 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

VårtFri

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Effektiv, enkel och unik vårtborttagning. VårtFri gör att du själv enkelt och effektivt kan ta bort hand-, fot- och kroppsvårtor.

VårtFri erbjuder en unik lösning som torkar ut vårtorna. Behandla utsatt område med VårtFri en gång i veckan. Vanligtvis behövs 5-15 behandlingar innan vårtan är borta. En förpackning räcker till ca 30 behandlingar av upp till 5 vårtor.

VårtFri kan även användas till barn (obs - före behandling av barn under 4 år, kontakta läkare eller BVC för råd).

Ingredienser: Myrsyra, vatten, glycerol, citronolja.

VårtFri ska förvaras i rumstemperatur.

Läs bruksanvisning noga före användning.

5ml.

Vårtborttagning är ett enkelt, bekvämt och effektivt sätt att behandla vårtor på. Fotvårtor uppkommer oftast på fotsulan och orsakar av HPV-virus som smittar via hudkontakt (både direkt och indirekt). Fotvårtor är ofarliga men kan skapa obehag eftersom de ofta sitter på ställen som belastas mycket. Huden omkring vårtan hårdnar, vilket kan orsaka smärta när du går. Fotvårtor försvinner generellt av sig själv med hjälp av kroppens immunförsvar, men detta är något som kan ta lång tid och vissa vårtor är svårbehandlade. De flesta vårtor kan du effektivt behandla själv i ditt hem och genom att använda olika former av vårtborttagning så kan du skynda på processen.