• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
scholl-active-rapair-kräm-för-spruckna-hälar.jpg
scholl-active-rapair-kräm-för-spruckna-hälar.jpg

Scholl Active Repair K+ Kräm för spruckna hälar

109 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Kräm för spruckna hälar från Scholl med Active Repair K+ som återställer sträva och torra fötter eller spruckna hälar på 7 dagar. Ger synligt resultat redan efter 3 dagar. Penetrerar djupt in i överhuden och kapslar in fukt. Enkel att applicera. Passar känslig hud. Active Repair K+ hjälper huden att återhämta sig snabbare genom att skapa ett naturligt stöd som underlättar hudreparation.

Användning: Smörj in krämen två gånger dagligen. När huden är återställd kan krämen med fördel användas i förebyggande syfte. Absorberas snabbt.

Parfymfri.
60ml.
Producerad i Tyskland 

Hälsprickor och spruckna hälar är ett vanligt problem som drabbar många. Hälsprickor och spruckna hälar orsakas av torr och hård hud som bildas vid hälkanten, som till sist spricker. Den torra huden kan även bli missfärgad. Hälsprickor bör behandlas för att inte riskera att leda till allvarligare problem.

Fotkräm kan hjälpa dig att lindra problem med att huden på fötter och hälar bli torra och spricker. Med fuktighetsbevarande fotkräm kan du återigen få liv till dina torra fötter och göra dem härligt mjuka och lena. För att lindra problemen kan du även använda dig utav en foot scrub som är en effektiv peeling för fötterna som vårdar och gör dina fötter lena. 

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen.