• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Cheetah-gul-äldre.jpg
Cheetah-gul-äldre.jpg
tulis-cheetah-gen2-hälskydd.jpg

Tulis Cheetah Hälskydd

529 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Tulis

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tulis Cheetah Hälskydd är ett hälskydd som passar dig som har besvär med hälsporre, hälseneinflammation eller hälsmärta. Men hälkoppen passar även dig som har problem med Akillestendinit eller Severs skada. Men kan även användas för att lindra besvär i samband med Haglunds häl. 
 
Hälskyddet kan användas vid olika fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Hälseneinflammation
-Severs skada
-Uttrampad hälkudde
-Haglunds häl
 
Tulis Cheetah strumpa med inbyggt hälstöd är specifikt skapat för att ge optimal stötdämpning till hälen. Allt tack vare dess unika våffelmönster som hälkoppen är formad i. Det gör att hälkoppen ger optimal stötdämpning och stöttar hälen mot stötar och obehag. Vilket gör att hälkoppen bidrar till direkt smärtlindring. Hälskyddets unika sammansättning gör att det skyddar och stödjer hälkudden och samtidigt bidrar till en bättre stötdämpning.
 
Hälskyddets hälkopp ger direkt lindring av hälsmärta, då det effektivt lindrar stötar som drabbar den ömmande och smärtande hälen vid kraftiga hälisättningar. Hälskyddet fungerar även som ett fotledsstöd, som ger extra trygghet och komfort.
 
Tulis Cheetah har blivit populärt hos idrottare, dansare och hos gymnaster. Allt tack vare att tårna får samma frihet som om man vore barfota men stötdämpning och komfort för hälen och foten.
 
Hälskyddet kan även användas i skor för att förbättra stötdämpningen
 
Tulis Cheetah innehåller ett hälskydd med hälkopp.
Producerad i USA
CE-märkt 
 
Storleksguide:
Storleken baseras främst på din skostorlek
 
X-Small              34-36
Small                  36-37
Medium              38-39
Large                  40-43
X-Large              Från skostorlek 44
 
Smärta, värk eller ömhet under hälen är ett vanligt besvär. Minst två procent av befolkningen lider dagligen av hälsporre, och det finns många anledningar till att man kan uppleva smärta i hälen. Men hälsporre tillhör den vanligaste orsakerna till smärta i hälen, även om smärtan avtar när du har gått en stund kan smärtan påverka en negativt i vardagen. Därför är det viktigt att du själv behandlar och försöker lindra din smärta.