• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
fot-bad-salt-scholol-revatilising.jpg
fot-bad-salt-scholol-revatilising.jpg

Scholl Revitalising Foot Bath Fotsalt

89 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Scholl Revitalising Foot Bath Fotsalt är ett uppiggande fotsalt från Scholl som innehåller naturliga saltkristaller som ger en lätt massage, rengör och piggar upp trötta och ömma fötter.

Fotsaltet har en frisk doft av mint samt apelsin och förbygger att dålig lukt uppstår, vilket ger både illaluktande och svettiga fötter en fräschare doft samt klimat att vara i.

Användning:
Häll en kapsyl fotsalt (ca 15-20g) i 3-5 liter ljummet vatten. Bada fötterna i 10-15 minuter och avsluta med att torka noggrant.

Räcker till ca 14-18 fotbad.
Producerad i Tyskland 
275g

Fotbad är ett enkelt sätt att behandla dina fötter och får dig att må bättre. Eftersom fotbad stimulerar blodcirkulationen, rengör och mjukar upp dina fötter. Att sitta med fötterna i ett fotbad ger dig bra resultat om du har problem med förhårdnader och torra fötter. Efter du har haft ett mjukgörande avkopplande fotbad kan du skrubba dina fötter för att få bort ytterligare gammal hud. Här hittar du flera olika fotbadsprodukter som hjälper dig att ta bort förhårdnader, ger näring till torra och trötta fötter och låter dig njuta en stund. 

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen.