• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
fotfil-scholl-hård-hud.jpg
fotfil-scholl-hård-hud.jpg

Scholl Fotfil för hård hud

59 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Dubbelverkande fotfil för hård hud från Scholl - avlägsnar hård, torr och ojämn hud och ger dig mjuka och lena fötter.

Fotfilen har två sidor, en grov och en finare. Den grova ytan avlägsnar grov, torr och hård hud medans den lite finare sidan jämnar till huden och gör den mjuk och len. Du kan även använda fotfilen för att försiktigt fila bort liktorn

Fotfilen är passande för att använda vid olika fotproblem, som: 
- Hård hud & förhårdnader
- Spruckna hälar
- Liktorn 

Med ett greppvänligt handtag.
Tvättbar.

Användning: Se till att fötterna är rena och torra. Använd den grova sidan av filen för att avlägsna hård hud, och använd sedan den finare sidan för att göra huden mjuk och len. För bästa resultat - avsluta gärna med att massera fötterna med Scholl Deep Moisturising Cream. Tvätta fotfilen i varmt vatten och låt den lufttorka.

Obs! Använd inte på skadad hud. Avbryt användning om huden blir öm eller inflammerad.

Hård hud och förhårdnader på fötterna uppstår vanligtvis på grund av att foten utsätts för mycket tryck och påfrestningar. Vid kraftiga påfrestningar bildar huden ett tjockare lager för att skydda vävnaden. Hård hud behöver inte nödvändigtvis vara smärtsamt, men det kan vidareutvecklas till obekväma och ibland fula förhårdnader. Huden kan även bli något missfärgad.

Fotfil ger dig enkel och effektiv borttagning av hård hud och hudavlagringar på dina fötter. Genom att fila dina fötter med fotfil och smörja dem regelbundet så håller du dem lena samt förebygger hudsprickor och hård hud. Fotfilar kan även tillämpas för att minska förhårdnader, som du oftast får efter att ha belastat fötterna under en lång tid. 

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad.