• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
natursalva_ringblomma_500ml
natursalva_ringblomma_500ml

Natursalva Ringblomma 500ml

599 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Natursalva med ringblomma - en mjukgörande ekologisk ringblomsalva för torra händer och fötter, nariga läppar, frostbitna kinder, solsvedda näsor och överallt där huden är torr och ömtålig.

Natursalvan innehåller bara naturliga ingredienser samt vårdande och e-vitaminrik vetegroddolja.

Innehåll:
Ekologisk kallpressad olivolja, svenskt bivax, kallpressad vetegroddsolja, ekologisk kallpressad mandelolja, ekologiskt ringblomsextrakt, Litsea Cubeba (eterisk olja)

Förvaras mörkt och svalt.

500ml i plastburk.

Produceras i Sverige

Fotkräm kan hjälpa dig att lindra problem med att huden på fötter och hälar bli torra och spricker. Med fuktighetsbevarande fotkräm kan du återigen få liv till dina torra fötter och göra dem härligt mjuka och lena. För att lindra problemen kan du även använda dig utav en foot scrub som är en effektiv peeling för fötterna som vårdar och gör dina fötter lena.

Natursalva erbjuder mjukgörande och reparerande produkter. Natursalvas produkter är skapade med naturliga ingredienser och är fria från kemiska tillsatser såsom färgämnen, konserveringsmedel och parfym. Du kan använda Natursalvas produkter för att mjukgöra och reparera känslig hud.

Natursalvans produkter är speciellt anpassande för dig men känslig hud och för dig som har torr och skör hud. Du kan använda produkterna för att smörja nariga och torra händer, frostbitna kunder, spruckna hälar och läppar och ömma nagelband. Med Natursalvans produkter blir du helt enkelt underbart mjuk och smidig igen med en kombination av naturens allra finaste en mjukgörande ämnen.