ten-points-amelia-6-black.jpg
ten-points-amelia-6-black.jpg

Ten Points Sandal Amelia 6 Black

599 kr
1 095 kr

Färg

  • ten-points-amelia-6-black.jpg
  • ten-points-amelia-orange-spice.jpg
  • ten-points-amelia-6-aqua.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Sandaler från svenska Ten Points med en klackhöjd på ca 8 cm och en stötdämpande bas för bästa komfort. Idealiska för dig som tycker om högklackade sandaler men eftersöker lite mer komfort.
 
Sandalerna är stilrent designade och har en elegant siluett. Ovandelen består av vegetabiliskt garvat läder med en söm över mitten. Lädret är mjukt och följsamt och omsluter behagligt foten.
 
Fotbädden har en mjuk komfort som tillsammans med yttersulan i PU ger avlastning och stötdämpning. Här får förfoten avlastning och du slipper överansträngning, trots att sandalerna har en högre klack. Fotbädden har också ett överdrag av kromfritt läder som är snällt mot huden.
 
Yttersulan har ett träliknande utseende för att påminna om klassiska clogs, men består av PU-gummi som är behagligt stötdämpande och ger svikt till ditt steg. Sulan har också en räfflad design vilket bidrar till ett bra grepp.
 
Sandalerna tillverkas för hand och produktionen sker i Portugal i en bra arbetsmiljö med höga standarder gällande arbetsvillkor. Ten Points värnar även om miljön och strävar efter en så låg miljöpåverkan som möjligt i sin produktion, med så lite svinn som möjligt.
 
Lädrets naturliga struktur bevaras i produktionen, vilket gör varje par unikt och att färgskiftningar eller andra skillnader kan finnas.
 
Färg: Svart
Läst: Normal
Fotbädd: Kromfritt läder
Utbytbar fotbädd: Nej
Ovandel: Vegetabiliskt garvat läder
Yttersula: PU