• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sommarsandaler

När sommarsolen tittar fram och temperaturen stiger är det dags att plocka fram sommarsandalerna. Vad är viktigt när man ska välja sandaler till sommaren? Komfort och bekvämlighet, naturligtvis! Ingenting är värre än att gå runt med ömma fötter en varm sommardag och därför är det viktigt att välja sandaler som känns bra att ha på sig.

Sommarsandaler blir per automatik luftiga med sin öppna design som låter dina fötter andas, vilket minimerar risken att du blir för varm och svullen om fötterna som en följd av det. Vilken typ av sommarsandal som är rätt för just dig och dina fötter kan såklart variera eftersom vi alla har individuella behov. Blir du lätt öm eller trött i fötterna bör du välja en sandal som både är mjuk och samtidigt stödjande för att få optimal avlastning, en jämnare tryckfördelning och behaglig stötdämpning. 

Även passformen är en viktig del av komforten. Behöver du en sandal som passar bra till långa och sköna sommarpromenader i varmt väder kan du välja en variant med extra justerbara remmar och hälrem, vilket ger en stabil känsla och ett mer avslappnat steg. Sandalen ska sitta ordentligt på foten och du ska inte behöva anstränga dig för att “få sandalen med dig” när du går.

Välj gärna en sandal i naturliga material som läder, vilket ger ytterligare ventilation under soliga sommardagar och ser till att dina fötter inte blir för varma. De flesta sandaler har sköna fotbäddar med överdrag antingen i läder, mocka eller funktionell microfiber som ger hög komfort och optimal andningsförmåga.

Hos oss hittar du även sommarsandaler som passar bra till att långsamt strosa i storstan eller på stranden såväl som till vardags när du går till jobbet eller behöver något snabbt och bekvämt att sticka fötterna i hemma i trädgården.

205 produkter

205 produkter

Du har sett 36 av 205 produkter