• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sandaler med hälrem

Sandaler med hälrem ger dig bättre stabilitet och passar dig som vill att sandalerna ska sitta ordentligt fast på foten. Passar extra bra om du ska gå långt i varierad terräng eller använda sandaler på jobbet där du går och står hela dagen. Justerbara remmar gör sandalerna extra flexibla och garanterar bästa passform. Här hittar du en mängd olika modeller med hälrem och en del har även hälkappa för extra stabilitet. Sandaler med långa remmar passar dig som behöver lite mer plats i sandalerna, kanske har du svullna fötter och har svårt att hitta sandaler som passar, då kan vi hjälpa dig. Sandaler med uttagbar fotbädd finns också, så att du kan lägga i dina egna sulor om du vill.

Skor för svullna fötter dam
Här hittar du rymliga sandaler med extra långa remmar som passar dig som har svullna fötter. Och här finns sandaler med långa kardborreremmar som går att klippa till önskad längd. 

Sköna sandaler med hälrem 
Sköna sandaler som är lätta och smidiga med mjuk fotbädd i memoryfoam som ger bra stöd och avlastning, du hittar dem här

Sandaler med hälrem av högsta kvalitet
Minfot sandaler Kattvik är sandaler med hälrem som är stadiga och stabila, av högsta kvalitet. Fotbädd som är anatomiskt utformad och är uttagbar så du kan lägga i dina egna inlägg om du vill. Fotbädden är mjuk med ett lätt stöd förfotsstöd. Polstrade remmar och den mjuka fotbädden gör att sandalerna passar för dig som har länsliga fötter. Du hittar sandalerna här. 

87 produkter

87 produkter

Du har sett 36 av 87 produkter