sköna-marie-blommiga-sandaler-thalia-svart.jpg
Mjuk fotbädd
Bred Läst
sköna-marie-blommiga-sandaler-thalia-svart.jpg

Sköna Marie Sandaler Thalia Svart

649 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Thalia blommiga sandaler från Sköna Marie med broderat mönster i textil. Ovandelen har en fin lyster och tyget påminner om satäng med ett broderat blommönster på svart botten. Damsandaler med rymlig läst samt två remmar som är justerbara och som gör att du kan anpassa sandalen efter din fot. Bio Comfort har en bred och rymlig läst som passar lite bredare fötter. 

Fotbädden är anatomiskt uppbyggd där man har stöd för hålfoten. Fötterna får ett ordentligt stöd och gör gången naturligt avslappnad vilket bidrar till korrekt hållning. Fotriktiga sandaler med god stötdämpning med sin sula i korkmix. Själva fotbädden på sandalen har en mjuk yta av mocka som andas och känns bekvämt och mjukt mot foten. 

Sandaler som passar dig med:
- breda fötter
- hälsmärta och hälsporre
- ömma och trötta fötter

Fotbädden är skålad för att sandalerna ska sitta stadigt och säkert på foten och sandalen har även en formgjuten dämpningszon med ett mjukt lager EVA för extra dämpning och avlastning. Yttersula i svart som ger svikt och dämpning och som har en mönstrad yta för att ge grepp mot underlaget.

Färg: Svart, blommig
Läst: Bred
Material ovandel: Textil
Foder: Microfiber
Fotbädd: Bio Comfort, mjuk fotbädd
Material fotbädd: Mocka
Yttersula: EVA 

Alla skor från Sköna Marie är fria från PVC, teflon, sexvärt krom, PTFE och andra flourerande kolväten. Ett bra val för både människa och miljö.