• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
fitflop-damsandaler-barra.jpg
Mjuk fotbädd
fitflop-damsandaler-barra.jpg
fotriktiga-damsandaler-fitflop-barra.jpg
damsandal-barra-novelty.jpg

Fitflop Damsandal Barra Novelty Black

650 kr
1 299 kr

Färg

  • fitflop-damsandaler-barra.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Fitflop Barra Novelty är fotriktiga damsandaler som ger dina fötter komfort, både när du går och står. Sandalerna har en unik design i läder med pröglat mönster och nitar runt fotbädden som ger sandalerna en unik look. Vilket gör att sandalerna passar lika bra till vardags som till finare tillfällen.

Sandalerna har Fitflops ikoniska Microwobbleboard fotbädd som är godkänd av APMA, American Podiatric Medical Association som endast godkänner terapeutiska produkter som främjar människors fothälsa. 

Fotbäddens teknologi har en trippeldensitet som ger optimal stötdämpning och komfort i varje steg du tar. Fotbädden har även ett lätt hålfotsstöd som avlastar fötterna och bidrar till att fördela det tryck som fötterna dagligen utsätts för. Vilket skapar en jämnare viktfördelning och ökar kontaktytan mellan foten och sulan. Genom att kontaktytan ökas så avlastar det fötterna och minimerar risken att du drabbas av ömma och trötta fötter.

Fotbädden har även ett lätt hålfotsstöd som ger ett behagligt stöd till fotvalvet samtidigt som det bidrar med att fördela kroppens vikt över fotens yta. Vilket ger komfort till fötterna och ger dem en chans att slappna av. 

Sandalernas yttersula är designad i gummi och ger ett bra och stabilt grepp.

Fitflop sandaler teknologi

Färg: Svart
Läst: Normal
Material ovandel: Läder
Yttersula: Gummi