• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
2795_400_2996.jpg
Mjuk fotbädd
2795_400_2996.jpg

Embla Hälsoskor Herrsandal Daniel Airbed Svart

999 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Embla Herrsandal Daniel Airbed Svart  är en klassisk sandal i svart läder från Embla Hälsoskor. Två justerbara remmar med spänne.

Sandaler med extra mjuk fotbädd för bästa komfort. Den anatomiskt utformade och skålade fotbädden ger med sin dämpning stöd och lindring och man har hälsmärta och hälsporre exempelvis. En skön avlastning för trötta och ömma fötter och passar både som sommarsandaler och som arbetssandaler.

Yttersula i gummi för ett bra grepp.

Sandalen fungerar som både inne- och uteskor.

Obs! Beställningsvara - med reservation för eventuell slutförsäljning hos leverantör.

Observera att måtten är ungefärliga och kan ibland skilja någon enstaka millimeter. 

Produceras i Spanien

Herrsandaler är perfekta för sommaren, men också som inneskor och arbetsskor. Herrsandaler ska vara bekväma och ge dina fötter en bra grund att stå på. Hos oss på Minfot.se hittar du sandaler med ergonomisk fotbädd och som ger dina fötter komfort, stöd och stötdämpning. Vårt sortiment av sandaler är idealisk för dig som använder sandaler i arbetet och vill gå rätt och gå skönt hela dagen

Hälsoskor från Embla of Sweden är kända för sina fotriktiga och bekvämt utformade skor som är både moderiktiga och sköna. Emblas sortiment består utav bekväma och sköna skor som är anpassade för både arbete och vardagslivet. Skorna är även kända för att ge bra komfort och gör så att du går bättre tack vare deras utformning.