• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Berkemann-half-insole.jpg
Berkemann-half-insole.jpg
half-insole-berkeman-förfotsinlägg.jpg

Berkemann Half Insole Förfotsinlägg

199 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Berkemann framfotsinlägg är en halvsula för nedsjunkna förfotsvalv som placeras längst fram i skorna.

Framfotsinlägget är tillverkad i skumgummi med ett överdrag av läder. Skoinlägget har en förfotspelott som stödjer det tvärgående fotvalvet och lindrar obehag orsakat av nedfallna fotvalv, nedsjunket förfotsvalv och Mortons syndrom.

Antibakteriell.

Storlekstabell:
S - ca 36 - 37
M - ca 37,5 - 38,5
L - ca 39 - 42
XL - ca 43 - 45

En förpackning innehåller ett par halvsulor.

Med förfotsinlägg kan du avlasta och ge stöd till förfoten. Öka komforten i dina skor och minska påfrestningar i trampdynan och förfotsvalvet. 

Berkemanns Splayfoot-produkter lättar obehag orsakade av felställningar av fötterna. Med speciella bandage och tryckkuddar kan foten återställas till en mer naturlig form, medan särskilda kuddar också fungerar som ett mjukt stöd för framfoten.

Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna. Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv samt hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användade av exempelvis för trånga skor.