• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Framfotsinlägg

Här hittar du högkvalitativa framfotsinlägg utformade för att ge avlastning och komfort till den främre delen av foten. Oavsett om du lider av något specifikt fotproblem eller helt enkelt önskar bättre stöd för din framfot, så har vi rätt lösning för dig.

Framfotsinlägg, eller pelotter som de också kallas, är ett användbart skoinlägg för personer som upplever obehag och smärta i framfoten. Ett vanligt problem som kan lindras med hjälp av dessa inlägg är framfotssmärta, även känd som metatarsalgi. Denna smärta uppkommer oftast på grund av överbelastning och överanvändning av fotens framre del, vilket kan vara särskilt besvärligt för dem som står eller går långa perioder varje dag.

För de som lider av Hallux Valgus, mer känt som snedställd stortå, kan förfotsinlägg också vara en effektiv lösning. Dessa inlägg hjälper till att korrigera fotens placering och avlasta trycket på den drabbade tån, vilket ger en mer bekväm och balanserad gång.

Ytterligare en vanlig fotåkomma är Mortons neurom eller syndrom, som orsakas av en nervinklämning mellan tårna. Inlägget kan här fungera som en polstring mellan tårna och därigenom minska trycket på den inflammerade nerven, vilket lindrar smärta och obehag.

För idrottare och dem som ofta utför högintensiva aktiviteter kan förfotsstöd vara till stor hjälp. De bidrar till att avlasta fotens framdel under rörelse och minskar risken för skador och överansträngning, samtidigt som de ger extra stöd och stabilitet.

Våra skoinlägg för framfot är tillverkade av högkvalitativa material som är skonsamma mot huden, exempelvis inlägg i silikon eller läder och har utformats med ergonomiskt eller anatomiskt stöd för maximal komfort. De är också lätta att använda och kan placeras i de flesta skotyper utan att det påverkar din vanliga skostorlek.

I denna kategori så ser du flera olika typer av framfotsinlägg och du kan filtrera på storlek, varumärke men också fotproblem för att hitta det inlägg som passar just dig och dina behov. Behöver du mer hjälp mer att hitta rätt inlägg är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna.