• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Silikonsulor

Upptäck fördelarna med silikonsulor och dess förmåga att ge stöd och oslagbar dämpning för fötterna. Att exempelvis förebygga trötta fötter eller lindra ömma hälar är enkelt med ett par behagligt dämpande silikoninlägg.

Silikon är ett utmärkt val för att främja daglig fotkomfort eftersom det är känt för sina mjuka, flexibla och hållbara egenskaper – det gör det till ett idealiskt val i skoinlägg. En av de främsta fördelarna med sulor i silikon är dess förmåga att anpassa sig efter fotens konturer för en personlig passform. Materialet ger en jämnare viktfördelning och när trycket fördelas jämnare över ytan avlastar silikonsulorna effektivt specifika smärtområden och minimerar känsliga tryckpunkter. Det kan också vara till hjälp om du har besvär med hård hud eller förhårdnader på hälarna då silikonet ser till att området skyddas från friktion.

Materialet ger även utmärkt stötdämpning och minskar belastning på fötter och leder. Besväras du av särskilt ömma fötter eller ömma hälar är silikoninlägg ett bra alternativ som kan hjälpa dig att öka komforten avsevärt.

Silikon är dessutom mycket slitstarkt och hållbart, det gör att skoinläggen behåller sin form och sina stödjande egenskaper även vid långvarig användning och du behöver inte byta ut dem lika ofta – bättre både för dig och vår planet.

I vårt sortiment av silikonsulor hittar du hälkoppar för avlastning av hälen, som passar i de flesta skor och som ger effektiv stötabsorbering tillsammans med en skålad design som hjälper till att hålla ihop hälen och ge en mer stabil känsla när du går.