• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Till klackskor

Här hittar du inlägg till klackskor för att göra obekväma klackar bekväma att gå i, som gör att du kan njuta av dina finskor! 

Söker du efter den perfekta lösningen för att njuta av långa nätter i höga klackar eller eleganta finskor? Då är skoinlägg till högklackat det ultimata valet för att säkerställa oöverträffad komfort utan att kompromissa med stil.

Med inlägg till klackar avlastar du framfoten och trampdynan, vilket motverkar påfrestningar, smärta och obehag i fötterna. Den ”brännande” känsla som man ofta får när man går i obekväma klackskor är ett minne blott om du ger dina fötter extra stöd och stötabsorbering.

Skoinläggen finns i flera olika modeller och material. Gelinlägg är ett bra val om du är ute efter en mer dämpad känsla. Du kan välja att lägga ett inlägg framtill i dina klackar, men också under hälen om du också känner att du blir överbelastad även där.

Förfotsavlastande inlägg: Dessa inlägg till klackskor tar hand om din främre fotdel genom att effektivt reducera överbelastning. Den brännande känslan i framfoten som ofta följer med högklackat minimeras, tack vare den avlastning som dessa små inlägg ger.

Gelhälgrepp: När det kommer till att säkra fotens plats i klackarna, spelar gelhälgreppet en avgörande roll. Dessa inlägg, perfekt placerade i klackarnas hälparti förhindrar att foten glider ut ur skon. Risken för obehaglig friktion på tryckpunkter minimeras genom detta smidiga tillskott till dina skor.

Gelinlägg klackskor: Ge dina fötter en omfamnande känsla av mjukhet och stötdämpning med våra gelinlägg. Formade för att erbjuda en len bas för dina steg, minskar känslan av påverkan när du går eller står. Den mjuka gelstrukturen absorberar de stötar som dina fötter annars skulle ha tagit emot, och minskar därigenom den hårda belastningen. 

I denna kategori kan du filtrera på storlek och material – så att du lätt och smidigt kan hitta den sula som du vill ha. Behöver du hjälp med att välja rätt inlägg till dina klackskor kan du kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna att öka komforten i dina höga klackar.