• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Hygiensulor & deosulor

Här hittar du hygiensulor och deosulor som håller dina fötter och skor fräscha, torra och doftfria.


Hygiensulor och deosulor har blivit populära att använda, inte bara under sommaren, utan även bland de som upplever besvär med fotsvett och illaluktande fötter. Dessa sulor har skapats med ett särskilt fokus på andningsförmåga och fuktabsorption, vilket effektivt håller fötterna fräscha och motverkar både svettning och dålig lukt.

Vår kollektion omfattar ett brett utbud av deosulor och hygiensulor, så att du enkelt kan hitta den perfekta sulan som passar just dig och dina individuella behov.

Fördelarna med hygiensulor och deosulor:

- Fräschör hela dagen: Våra hygiensulor är tillverkade av material av högsta kvalitet som effektivt absorberar fukt och svett. Detta bidrar till att hålla dina fötter torra och fräscha, oavsett hur lång tid du spenderar i skorna.
- Bort med dålig lukt: Vi förstår hur pinsamt det kan vara med illaluktande skor. Våra deosulor är särskilt utformade för att motverka bakterier och dålig lukt, vilket ger dig självförtroendet att ta av dig skorna utan oro för obehagliga dofter.
- Långvarig komfort: Våra sulor är antingen ergonomiskt eller anatomiskt designade för att ge optimal komfort och bidra till ett skönare steg.
- Anpassningsbara storlekar: Våra hygiensulor och deosulor kommer i olika storlekar, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta passformen för dina skor. De kan också enkelt klippas till för att anpassas till exakt rätt storlek för just dina skor.

Hur man använder hygiensulor och deosulor:

- Rengör skorna: Innan du placerar sulorna i dina skor, se till att de är rena och torra. Ta bort eventuell gammal innersula och rengör skon med en fuktig trasa om det behövs.
- Placera sulorna: Sätt in sulorna i skorna med den mjuka sidan uppåt. Se till att sulorna ligger plant och täcker hela skons inre yta för bästa effekt.
- Anpassa efter behov: Om sulorna är lite för stora för dina skor kan du enkelt klippa dem till önskad storlek med en sax. Följ de markerade linjerna på sulorna för enkel anpassning.
- Byt regelbundet: För att upprätthålla maximal effektivitet bör du byta ut dina hygiensulor och deosulor regelbundet, beroende på hur mycket du använder dina skor.
 

Hygiensulor kan vara en effektiv lösning för att lindra olika fotproblem. Dessa sulor är speciellt utformade för att främja fotens hälsa genom att erbjuda stöd, dämpning och komfort. De kan hjälpa till att lindra smärta och obehag vid överpronation, hälsporre, plantar fasciit, och andra vanliga fotproblem. Dessutom bidrar deras fuktabsorberande egenskaper till att hålla fötterna torra och fräscha, vilket kan minska risken för fotsvamp och dålig lukt. Genom att använda hygiensulor kan man uppleva förbättrad fotkomfort och minska påfrestningen på fötterna vid vardaglig användning eller fysisk aktivitet. Nedan kan du läsa mer om hur hygiensulor kan lindra besvär i samband med olika fotproblem:

- Svettiga fötter: Hygiensulor absorberar effektivt fukt och svett, vilket hjälper till att hålla fötterna torra och fräscha.
- Dålig lukt: Hygiensulor med deodorantegenskaper motverkar bakterier som kan orsaka dålig lukt i skor.
- Fotsvamp: En torr miljö i skorna, som skapas av hygiensulor, minskar risken för fotsvamp och andra f- otinfektioner.
- Ömma eller trötta fötter: Ergonomiskt utformade hygiensulor ger extra stöd och dämpning, vilket minskar risken för smärta och trötthet i fötterna.
- Hälsprickor: Hygiensulor hjälper till att hålla huden på hälen torr och mjuk, vilket minskar risken för hälsprickor.
- Skav: Genom att minska friktionen i skon kan hygiensulor hjälpa till att förhindra skav och blåsor.
- Plattfot: Speciellt utformade hygiensulor med fotbågestöd kan ge extra stöd till personer med plattfot, vilket minskar överdriven pronation.
- Hälsporre: Hygiensulor med hälkudde kan avlasta trycket på hälen och lindra smärta vid hälsporre.
- Metatarsalgi: Sulor med extra stöd under framfoten kan lindra smärta orsakad av metatarsalgi (smärta i fotens främre del).
- Överpronation eller underpronation: Speciellt utformade hygiensulor kan korrigera felaktig fotställning och förbättra gångmönster.
 

Om du behöver hjälp med att välja den sula som passar just dig så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna att hitta de sulor som passar dig och dina behov.