• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Hälgrepp

Här hittar du hälgrepp som minskar glapp och skoskav i hälkappan.

Har du skor som glappar, är för stora eller ger dig besvär med blåsor och skav? Uppgradera dina skor med hälgrepp för att få en perfekt passform. Hälgrepp är enkla och smidiga inlägg som du kan placera i skorna för att oundvika glapp och skoskav i hälkappan.

Hälgreppen är utformade för att ge en tät och stabil passform i hälområdet. De är tillverkade med material av hög kvalitet och har en självhäftande yta som säkerställer att de sitter bra på plats i skorna.

Genom att använda hälgrepp i dina skor kan du minska glappet mellan hälkappan och hälen, vilket hjälper till att förhindra friktion och skav samtidigt som du får en bättre passform.

Vad är Hälgrepp?

Hälgrepp är en produkt som bidrar till att förhindra halkningar och glidningar i skor. Hälgrepp appliceras på hälen eller baktill i skon för att öka greppet och minska risken för att foten ska glida ur skon.

Det finns olika typer av hälgrepp på marknaden, inklusive klisterliknande material, gummi- eller silikonplattor med textur eller mönster, eller till och med inbyggda hälgrepp som är en del av skon. 

Hur sätter man på Hälgrepp?

 Att sätta på hälgrepp kan variera beroende på vilken typ av hälgrepp du har och tillverkarens instruktioner. Här är några generella steg som kan hjälpa dig att sätta på hälgrepp på dina skor:

  1. Förberedelse: Se till att skorna är rena och torra innan du applicerar hälgreppet. Ta även en titt på produktens instruktioner för eventuella specifika förberedelser eller rekommendationer.
  2. Placering: Identifiera det område på hälen där du vill applicera hälgreppet. Det kan vara baktill på skon eller längs kanterna av hälen, beroende på typen av hälgrepp.
  3. Rengöring: Om det behövs, rengör området där du ska applicera hälgreppet. Ta bort smuts, damm eller eventuella rester från tidigare hälgrepp.
  4. Applicering: Följ produktens instruktioner för att applicera hälgreppet på skon. Beroende på typen av hälgrepp kan det finnas olika metoder. Vissa hälgrepp kan ha en självhäftande baksida som enkelt kan fästas på skon. Andra hälgrepp kan kräva användning av lim eller andra fästmetoder. Se till att följa instruktionerna noggrant för bästa resultat.
  5. Tryck och justering: När hälgreppet är på plats, tryck försiktigt på det för att säkerställa att det fäster ordentligt. Om det behövs, justera hälgreppet för att passa rätt på skon och säkerställa att det sitter jämnt och stadigt.
  6. Torkning och härdning: Om det behövs, låt hälgreppet torka eller härda enligt tillverkare

 

Vart kan man köpa Hälgrepp?

Du kan köpa hälgrepp här, i vår e-handel. Vi erbjuder ett brett utbud av hälgrepp av hög kvalitet som kan passa dina behov. du behöver hjälp med att välja rätt hälgrepp eller om du har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst - vi hjälper dig gärna.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter