• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Inläggssulor

Avlasta och ge stöd till fötterna med inläggssulor med utgångspunkt från modern ortopedisk teknik och design. Här hittar du ett noggrant utvalt sortiment med funktionella inläggssulor till skor som kan hjälpa dig nå ett mer bekvämt och avlastat steg utan fotsmärta.

Enkel fotkorrigering

Ortopediska inläggssulor är framförallt utformade för att ge hjälp vid diverse fotproblem genom att korrigera fotens ställning. Inläggens främsta funktion är att genom korrigeringen återställa och upprätthålla fotens naturliga mekanik för att reducera felaktig eller onödig belastning på såväl leder som muskler.

Ett exempel är inläggssulor för pronation eller supination där inläggets syfte är att korrigera fotens position från grunden för att förhindra att foten faller inåt eller utåt för kraftigt, och på så sätt motverka den felaktiga belastningen.

Mångsidigt & användarvänligt

Att använda ortopediska sulor är inte exklusivt för den med befintliga fotproblem utan många väljer också att använda inläggen i förebyggande syfte – både för att förbättra komforten i steget men också för att förebygga problem. Är man medveten om att man har behov av ett visst stöd även om man inte upplever några problem, exempelvis att man har ett lågt eller högt fotvalv, kan man välja att använda sulorna för att bibehålla fotens bekvämlighet och säkerställa ett fortsatt korrekt steg i vardagen.

De ortopediska skoinläggens mångsidighet gör att de passar i alla typer av skor för olika tillfällen och behov. Det är enkelt att integrera inläggen utan att behöva kompromissa.

Material & teknologi

Inläggssulorna i vårt sortiment är utvecklade med ortopedisk teknik i grunden för att säkerställa att dina fötter får optimal komfort oavsett behov. De är tillverkade med högkvalitativa och innovativa material för att kunna erbjuda optimal stötabsorbering och stöd som ska vara bekvämt och hållbart även vid långvarig användning.

Individuell anpassning & modifering

En annan fördel med ortopediskt designade sulor är att de många gånger går att individanpassa för att ge ett så personligt stöd för fötterna som möjligt. Inläggssulorna i vårt sortiment är dock inte anpassningsbara från grunden, men mån för viss modifikation genom omformning och slipning finns – välj isåfall produkterna från Bauerfeind för denna möjlighet.

Att även hitta rätt material och stöd lämpliga just för dina behov gör att du kommer långt. Önskar du rådgivning vid funderingar på vilka inlägg som är mest rätt för dig? Hör isåfall av dig till vårt kundtjänst för guidning!