• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
pedag-tåspridare.jpg
pedag-tåspridare.jpg

Pedag Tåspridare

99 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tåspridare från Pedag är en mjuk, smidig, tålig och slitstark gelkudde med smärtlindrande effekt som hjälper till att räta upp sneda, överlappande och tätsittande tår eller andra deformationer i främre delen av foten. Skonsam mot huden. Kudden har optimal passform tack vare det elastiska materialet. Lämplig för både män, kvinnor och barn.
 
Tåspridare kan användas vid fotproblem som:
-Hallux valgus
-Fotsvamp
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Känsliga fötter
-Skavsår
 
En förpackning innehåller 2 kuddar.
Producerade i Tyskland
 
Vilken storlek som passar dig bäst kan variera beroende på din fotstorlek samt vilka tår du har behov av att ha tåspridarna emellan. Generellt passar S/M bra mellan de mindre tårna och L/XL är i de flesta fall bäst lämpad att ha mellan stortå och tån bredvid.
 
Observera: Denna produkt innehåller en kosmetisk olja som kan ge fläckar på skorna. Använd därför strumpor, tights eller talk med denna produkt.
 
Skydda dina tår från skav och blåsor med tåskydd i mjuka och skyddande material. Tåspridare och tådelare skyddar från skav mellan tårna och är passande vid exempelvis hallux valgus och hammartå. Genom att använda en tåspridare kommer luft in mellan tårna vilket minimerar risken för fotsvamp.
 
Pedag tillverkar inlägg, sulor och andra hjälpmedel från som kan lindra och även förhindra diverse fotproblem.