new-sec-navy.jpg
new-sec-navy.jpg
1141-09_1135.jpg
1141-09-2_1136.jpg
1141-09-3_1137.jpg
1141-09-4_1138.jpg

Arcopedico New Sec Tygskor Navy

799 kr

Färg

  • new-sec-black-arcopedico.jpg
  • 1141-04_1983.jpg
  • new-sec-navy.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Arcopedico

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Arcopedico New Sec Tygskor Navy är en luftig sko med stickad ovansida i mjukt material som formar sig efter foten och ger dig maximal rörelsefrihet. Anatomiskt utformad fotbädd och innersula i läder samt halkfri yttersula i PU. Fotbädden ger avlastning samt en en jämn viktfördelning.

För:
- Svullna fötter
- Hallux Valgus
- Hammartå

Den elastiska ovandelen är passande för dig som har problemfötter eller exempelvis lider av hallux valgus eller hammartå. Skorna har även resår i själva insteget vilket gör dem flexibla. Yttersula i stötdämpande PU.

Kan maskintvättas i 30 grader. Hängtorkas.

Färg: Navy/Blå
Material: Textil
Fotbädd: Läder
Uttagbar fotbädd: Nej
Yttersula: PU

Arcopedico erbjuder handgjorda skor som är ortopediskt utformade sulor för maximal komfort, som även ger ett bra stöd för hela foten och motverkar trötthet. Arcopedico skor är utformade på ett unikt sätt som gör att kroppens tyngd fördelas jämt över hela foten. Vilket bidrar till att din naturliga kroppsställning återställs och samtidigt förebygger skador och trötthet i ben, knän fötter och rygg. Arcopedico är idealiska skor för dig som står och går mycket, både i arbete och på fritid. Arcopedicos kollektion består utav skor för alla smaker: ballerinaskor, skinnskor, stövlar och kängor.

Med fotriktiga skor så investerar du i din hälsa. Det är extra viktigt att du tar hand om dina fötter genom att bära fotriktiga och bekväma skor. Skor är avsedda för att skydda våra fötter så att vi på ett bekvämt och tryggt sätt kan ta oss fram i livet.