• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
Gehwol med® protective nail and skin oil
Diabetes
Gehwol med® protective nail and skin oil
Gehwol med® protective nail and skin oil

Gehwol med® protective nail and skin oil

149 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Gehwol med Protective Nail And Skin Oil är för dig som har torra eller skära naglar. Oljan är en effektiv och skyddande nagel- och hudskyddsolja som vårdar dina naglar och huden kring nageln.

Nail and skin oil skyddar mot nagelsvamp och gör samtidigt naglarna vackra igen och gör så att huden runt naglarna blir elastisk och mjuk igen.

Oljan tränger in lätt i nageln och sugs lätt in i huden, vilket gör att den både är smidig och enkel att använda. Genom att använda nagelolja så ger du dina naglar en chans till att bli starkare, växa och samtidigt som de får en snyggare och tåligare yta.

15ml
Dermatologiskt testad.
Även lämplig för diabetiker, parabenfri, vegansk
Produceras i Tyskland 

Användning av Gehwol vid graviditet och amning. 
Produkten innehåller Clotrimazole: Det finns endast begränsa data om användning av clotrimazole vid graviditet. Om du använder en Gehwol produkt som innehåller clotrimazole, absorberas ämnet endast i mycket små mångder i hudens övre lager. Därför en en systemisk effekt (effekt på de inre organen) osannolik. Som en säkerhetsåtgörd bör produkter som innehåller clotrimazole inte användas under de första tre månaderna av en graviditet. Tack vare den låga apsorbtionen vid behandling av avgränsad yta, kan Gehwolprodukter som innehåller clotrimaxole användas under amningsperioden. Det finns inga uppgifter om clotrimazolens inverkan på fertiliteten.

Gehwol erbjuder produkter för att behandla fot och nagelbesvär så att du återigen får sköna, välmående fötter och ben. Med produkter från Gehwol kan du reducera förhårdnader, sprucken hud och lindra ömma fötter med ett uppfriskande fotbad. Fotvårdare världen över använder Gehwols produkter för att behandla sina patienter.  

Innehållsförteckning: Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Cocamide DEA, Alcohol denat., Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Laureth-2, Clotrimazole, Propylene Glycol, Panthenol, Bisabolol, Parfum, Undecylenamide DEA, Linalool, Limonene
 
Även lämplig för dig som har diabetes.