• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
fotbad-salt-ccs-oparfymerat.jpg
Svensktillverkade
fotbad-salt-ccs-oparfymerat.jpg

CCS Fotbadsalt Oparfymerat

149 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

CCS

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Oparfymerat fotbadsalt från CCS som hjälper motverka hård hud.

Fotbadsaltet består av 100% karbamid som mjukar upp förhårdnader och gör fötterna härligt fräscha. Den lindrad även vid andra fotproblem såsom:
-Hård hud
-Svettiga fötter
-Torra fötter
-Ömma och trötta fötter

5 matskedar fotbadssalt räcker till ett fotbad. Koppla av minst en kvart i badet och låt den fuktbindande karbamiden verka. Avsluta gärna med att smörja in fötterna med en fotkräm efter badet.

Vad är skillnaden mellan CCS Fotbadsalt och CCS Foot bath?

CCS Fotbadsalt är mer effektivt och mjukar bättre upp förhårdnader. Det är oparfymerat och består till 100% av karbamid. CCS Foot bath är ett parfymerat alternativ som är skummande, rengörande och innehåller stensalt. Båda produkterna passar trötta fötter och gör dem mjuka och fräscha.

310g
Produceras i Sverige

 

Fotsalt är ett enkelt sätt att behandla dina fötter och får dig att må bättre. Eftersom fotbad stimulerar blodcirkulationen, rengör och mjukar upp dina fötter. Att sitta med fötterna i ett fotbad ger dig bra resultat om du har problem med förhårdnader och torra fötter.

Hård hud och förhårdnader på fötterna uppstår vanligtvis på grund av att foten utsätts för mycket tryck och påfrestningar. Vid kraftiga påfrestningar bildar huden ett tjockare lager för att skydda vävnaden. Hård hud behöver inte nödvändigtvis vara smärtsamt, men det kan vidareutvecklas till obekväma och ibland fula förhårdnader. Huden kan även bli något missfärgad.

CCS Foot Care och CCS fotvård består av ett komplett sortiment av sköna produkter som har skapats för att minska bekymmer och problem i vardagen. CCS fotvård har helt enkelt skapats för att ge dig och dina fötter välbehövlig omsorg.