• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 399kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Gehwol med ®Nagelskyddsstift Mot Svampinfektioner
Diabetes
Gehwol med ®Nagelskyddsstift Mot Svampinfektioner
Gehwol med ®Nagelskyddsstift Mot Svampinfektioner
Gehwol med ®Nagelskyddsstift Mot Svampinfektioner

Gehwol med ®Nagelskyddsstift Mot Svampinfektioner

169 kr

Beräknas åter i lager 2023-02-08

  • truckFri frakt från 399 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Detaljer

Recensioner

Gehwol med ®Nagelskyddsstift Mot Svampinfektioner är ett effektivt skydd mot svampinfektioner och gör dina naglar vackra igen.

Pennans aktiva ingredienser gör sköra och torra naglar vackra och smidiga igen samtidigt som de får en naturlig silkeslen glans. Behandlingen innehåller jojobaolja som är absorberar snabbt och vårdar naglarna tillsammans med E-vitamin, Panthenol, Bisabolol och clotrimazol.

Behandlingen är utformad för att effektivt skydda och förebygga svampinfektioner och samtidigt ge näring och lyster till dina naglar. Pennan är enkel och smidig att använda och kan även lindra besvär i samband med torra och sprickande nagelband.

Gehwol med ®Nagelskyddsstift är perfekt för dig som har risk för att drabbas utav nagelsvamp, eller för dig som har torra naglar som behöver lyster och näring.

Även lämplig för diabetiker 

 
3 ml.
Produceras i Tyskland
 
Användning av Gehwol vid graviditet och amning. 
Produkten innehåller Clotrimazole: Det finns endast begränsa data om användning av clotrimazole vid graviditet. Om du använder en Gehwol produkt som innehåller clotrimazole, absorberas ämnet endast i mycket små mångder i hudens övre lager. Därför är en systemisk effekt (effekt på de inre organen) osannolik. Som en säkerhetsåtgärd bör produkter som innehåller clotrimazole inte användas under de första tre månaderna av en graviditet. Tack vare den låga apsorbtionen vid behandling av avgränsad yta, kan Gehwolprodukter som innehåller clotrimaxole användas under amningsperioden. Det finns inga uppgifter om clotrimazolens inverkan på fertiliteten.

Gehwol erbjuder produkter för att behandla fot och nagelbesvär så att du återigen får sköna, välmående fötter och ben. Med produkter från Gehwol kan du reducera förhårdnader, sprucken hud och lindra ömma fötter med ett uppfriskande fotbad. Fotvårdare världen över använder Gehwols produkter för att behandla sina patienter.  

Innehållsförteckning:
 Isopropyl Myristate, Isopropyl Palmitate, Cocamide DEA, Alcohol denat., Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Laureth-2, Clotrimazole, Propylene Glycol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Undecylenamide DEA, Linalool, Limonene
 
Även lämplig för dig som har diabetes.