• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
glacier-glam-stöddstrumpor.jpg
Mängdrabatt
glacier-glam-stöddstrumpor.jpg
Funq Wear Stödstrumpor Bomull.jpg

Funq Wear Stödstrumpor Glacier Glam

229 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Funq Wear Stödstrumpor Glacier Glam med komfortstöd 15-18mmHg. Används i förebyggande syfte mot trötta och svullna ben, svullna fötter samt åderbråck.

Stödstrumpor främjar blodcirkulationen och ger extra energi åt benen. Enkla att ta på och sköna att bära hela dagen. Stödstrumporna är smidiga och elastiska tack vare den fina ribbstickningen tillsammans med kvaliteten på lycran. Stödstrumpans skaft avslutas med en mjuk resår som gör att stasning undviks.

-Graderad kompression  (15-18 mmHG)
-Tådelen är extra rymlig för ökad komfort.
-Strumporna är stickade med 200 nålar för extra fin kvalitet
-För god elasticitet har strumporna 1:1 ribb
-Främre delen av strumpan har en kompressionsfri zon
-För att undvika tryck och skav är strumporna designade utan resår
-För ökad hållbarhet är strumporna förstärkta kring tå och häl.

Färg: Vit/Silver
Material: 55% ekologisk bomull, 30% polyamid, 15% lycra
Producerad i Portugal

Storleksguide: 
För att välja rätt storlek på stödstrumpor behöver du veta dina vad- och ankelmått förutom din skostorlek. Använd ett måttband för att mäta omkretsen, mät direkt på morgonen innan benen hunnit svullna. Mät runt vaden där den är som bredast och ankeln där den är som smalast.

Garnerna som använts är noga utvalda och har hög färgäkthet och god slitstyrka. Bomullen, från Egeiska kusten, är ekologisk och känd för sin fina och jämna kvalitet. Den speciella spinnmetoden ökar slitstyrkan hos garnet.

Kan krympa något vid första tvätten.

Funq wear designar stödstrumpor som är färgglada i ekologisk bomull och alla stödstrumporna har kompressionsklass 1 (15-18mmHg). De snygga och färgglada stödstrumporna hjälper dig att öka blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger benen mer energi. Funq Wear's stödstrumpor är passande för stillasittande, resande, gravida och för dig som står och går mycket på exempelvis jobbet.

Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis som flygstrumpor under flygresor, om du är gravid eller har åderbråck.