kompressionstrumpor-jobst-black-nylon.jpg
Mängdrabatt
kompressionstrumpor-jobst-black-nylon.jpg
Jobst Kompressionsstrumpor Ultra Sheer Man.jpg

Jobst Kompressionsstrumpor Ultra Sheer Black

459 kr

Färg

 • kompressionstrumpor-jobst-black-nylon.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Jobst Kompressionsstrumpor Ultra Sheer Black är kompressionsstrumpor i nylon som passar dig som vill ha lite tunnare kompressionsstrumpor. Strumporna är perfekt för alla varma dagar, till finare tillfällen eller för när du helt enkelt vill bära en diskret kompressionsstrumpa.

Kompressionsstrumporna är specifikt designade för att både behandla och lindra besvär med lymfatiska och venösa sjukdomar. 

Kompressionsstrumporna har kompressionsklass 1 (15-20 mmHg) och hjälper att lindra trötta, tunga, värkande ben och fötter och förebygger åderbråck, svullna ben och svullna fötter.

Komoressionsstrumporna har även Jobst unika, elastiska gran och 3-dimensionellt stickningsteknologi, vilket ger optimal komfort och passform. Det unika garnet gör även så att strumporna ärsilkesmjuka.

Strumporna har även Jobst unika Softfit teknologi, som är skapad för att ge ännu bättre komfort. Teknologin är ett unikt system med instickad silikontråd i den övre delen av kompressionsstrumpan. Silikonen skapar en mjuk och behaglig yta mot huden och bidrar till att strumporna sitter bättre.

Den unika teknologin säkerställer även att kompressionsstrumporna ger optimal graderad kompression.

Färg: Black

Material:
75% Nylon
25% elastan

För få reda på vilken storlek som passar dig ska du mäta kring den smalaste delen på ankeln och bredaste delen på vaden. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (vad)Fotled (ankel)
S28-38 cm18-21 cm
M30-42 cm21-25 cm
L32-46 cm25-29 cm
XL34-50 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin högsta kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket utan flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.