• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
ultra-sheer-knähöga-stödstrumpor-Svarta-kompression.jpg
Mängdrabatt
ultra-sheer-knähöga-stödstrumpor-Svarta-kompression.jpg
Svart-jobst-ultra-sheer-svarta-knähöga-stödstrumpor.jpg
Jobst Kompressionsstrumpor Ultra Sheer Man.jpg

Jobst Kompressionsstrumpor Ultra Sheer Black

459 kr

Färg

 • ultra-sheer-knähöga-stödstrumpor-Svarta-kompression.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Jobst

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Jobst Kompressionsstrumpor Ultra Sheer Black är kompressionsstrumpor i nylon som passar dig som vill ha lite tunnare kompressionsstrumpor. Strumporna är perfekt för alla varma dagar, till finare tillfällen eller för när du helt enkelt vill bära en diskret kompressionsstrumpa.

Kompressionsstrumporna är specifikt designade för att både behandla och lindra besvär med lymfatiska och venösa sjukdomar. Strumporna har kompressionsklass 1 (15-20 mmHg) och som hjälper att lindra trötta, tunga, värkande ben och fötter samt förebygger åderbråck, svullna ben och fötter.

Kompressionsstrumporna har även Jobst unika elastiska garn och 3-dimensionella stickningsteknologi, vilket ger en optimal komfort och passform. Det unika garnet gör att strumporna känns silkesmjuka. Strumporna har även Jobst unika Softfit teknologi som innebär att det stickas in silikontrådar i den övre delen av kompressionsstrumpan. Silikonen skapar en mjuk och behaglig yta mot huden och bidrar till att strumporna sitter bättre och minskar risken för att halka ner.

De unika teknologierna som Jobst arbetar med säkerställer även att kompressionsstrumporna ger optimal graderad kompression.

Färg: Svart

Material:
75% Nylon
25% elastan

För rätt val av storlek mäta runt den smalaste delen på ankeln och den bredaste delen på vaden. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. 

Storlekstabell:

StorlekBen (vad)Fotled (ankel)
S28-38 cm18-21 cm
M30-42 cm21-25 cm
L32-46 cm25-29 cm
XL34-50 cm29-33 cm

JOBST är ett etablerat företag som har blivit kända för sin höga kvalitet inom kompressionsstrumpor. JOBST grundades 1953 som ett holländskt familjeföretag med ambitionen att hjälpa människor som hade besvär med lymfatiska sjukdomar och dålig blodcirkulation. Idag består märket av flera olika kompressionsstrumpor som än idag skapas med ambitionen att hjälpa människor och höja deras livskvalité.