• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Grå tofflor

Upptäck vårt utbud av grå tofflor där stil och komfort går hand i hand. Tänk inte på färgen grå som dyster utan se istället dess nedtonade elegans och läs mer om varför ett par tofflor i grått är ett oumbärligt tillskott i just din skogarderob.

Mjuk elegans
Grå tofflor till dam är det perfekta komplementet till en avslappnad loungewear-outfit men passar lika bra till favoritjeansen – föreställ dig att känna dig lika mjuk och bekväm när du klätt upp dig inför brunchen med väninnorna som i en ledig hemmaklädsel.

Bekväm avkoppling
Ett par riktigt sköna tofflor är som en kram för dina fötter. Våra tofflor i grått omsluter behagligt dina fötter och ger en skön känsla av värme och komfort.

Året-runt-användning
Hitta dina grå tofflor och använd dem året runt. Många av modellerna som du hittar hos oss är designade i naturliga material som till exempel fårskinn, vilket har en naturlig temperaturreglering. Detta gör att du kan använda dina tofflor oavsett säsong – vinter som sommar. Perfekt för dig som lätt känner dig frusen eller har försämrad blodcirkulation i fötterna. Vissa av våra grå tofflor har dessutom stabila gummisulor som gör att du kan använda dem både inom- och utomhus.

Lyft både din vardagskomfort och din outfit med ett par riktigt sköna drömtofflor!

49 produkter

49 produkter

scholl-damtofflor-maddy-grey.jpg
Scholl

Scholl Toffel Dam Maddy Grey

549 kr
699 kr

Du har sett 49 av 49 produkter