• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
green-comfort-ulltofflor-tibet-black.jpg
Mjuk fotbädd
green-comfort-ulltofflor-tibet-black.jpg
green-comfort-tibet-ulltofflor-black.jpg
green-comfort-tibet-ulltofflor-gummisula.jpg
green-comfort-ulltoffel-tibet-gummisula.jpg
green comfort ull.jpg

Green Comfort Tibet Wool Ulltofflor Yttersula Black

399 kr
799 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Green Comfort

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Höstens skönaste och varmaste ulltofflor från danska Green Comfort i handgjord design. Tillverkade för hand i Nepal där man använder sig av 100% ren, ny ull som tvättas och filtas utan skadliga kemikalier eller andra syntetiska material.
 
Dessa ulltofflor har en yttersula i gummi för ett bättre grepp på golvet och som även gör att man kan gå utomhus med dem om det skulle behövas.
 
Designade med 4,5mm EnergySole-teknologi i sulan för optimal stötdämpning som är idealiskt för den med överansträngda eller ömma fötter. Materialet är elastiskt och blir inte stumt vid belastning utan bibehåller alltid sin stötabsorbering och återger istället energi till ditt steg.
 
Ulltofflorna har en ovandel i ull med generöst rymlig passform som passar bra även till bredare fötter och ger en avslappnad komfort.
 
Ullen ger värme till frusna fötter men andas och håller fötterna torra på samma gång, tack vare ullens naturligt temperaturreglerande och fuktavstötande egenskaper. Tack vare dess varsamma behandling så finns även en hög andel lanolin kvar i ullen, vilket gör ullen mjuk och len, men också naturligt antibakteriell.
 
Green Comfort har i samband med produktion av dessa ulltofflor gett arbete till kvinnor i Nepal där de får arbeta i en bra arbetsmiljö med bra arbetsvillkor och skälig lön.
 
Färg: Black
Läst: Normal till rymlig
Fotbädd: EnergySole
Utbytbar fotbädd: Nej
Ovandel: 100% ren ull
Yttersula: Gummi
Non-mulesing | mulesing-fri ull