• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
grisport-low-antracite-vattentäta-skor.jpg
grisport-low-antracite-vattentäta-skor.jpg
low-vattentäta-Antracite.jpg
vattentäta-sneakers-Antracite-low-grisport.jpg
promenadskor-Antracite-low-grisport.jpg
fotriktiga-skor-Antracite-low.jpg
vattentät-sko-Antracite-grisport.jpg
grisport-vattentät-Antracite-low.jpg

Grisport Terrain Low Antracite

1 395 kr

Färg

  • grisport-low-black.jpg
  • fotriktiga-skor-Terrain-low-red.jpg
  • grisport-low-gråblå-vattentäta-skor.jpg
  • grisport-low-antracite-vattentäta-skor.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Grisport

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Grisport Terrain Low Antracite är vattenavvisande, stabila och dämpande skor som passar lika bra på promenaden, till vardags, på jobbet eller när du är ute i naturen. 

Dessa skor är fodrade med ett skyddande orginalmembran från GRITEX®. Membranets struktur ger ett högre skydd mot vatten och kyla och garanterar på så sätt att fötterna hålls varma, även under kalla och fuktiga dagar

- Lätta
- Stötdämpande
- Bekväma 
- Stabila 
- Gritex, motståndskraftigt membran som skyddar mot regn, snö och kyla
 
Skornas yttersula är designad i Vibram som har blivit kända som världsledande i att ge ett bra grepp. Vibram har en unik design med avancerad gummiblandning som bidrar till att ge dig ett bra och stabilt grepp. Yttersulan har även en dämpande funktion, som bidrar till att ge mer svikt till steget. Dämpningen i sulan bidrar till att effektivt absorberar de stötar som fötterna vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna utsätts för och minimerar på så sätt risken att du ska drabbas av ömma, trötta eller stumma fötter.
 
Skorna är designade med en rymlig tåbox, vaddering i skaftet och med textilfoder som ger dina fötter komfort och en skön passform. 
 
En exklusiv Grisport-produkt 
 
Skovård för Grisport: Vi rekommenderar att skorna rengörs efter varje användning med lämplig borste avsedd för mocka. Spraya skorna en par gånger om året med impregnering för att öka vattenskyddet. Torka aldrig skorna intill eller i kontakt med kamin, element eller andra värmekällor. 
 
Färg: Antracite
Normal läst
Löstagbar fotbädd
Ovandel: Mocka, tyg och Gritex 
Yttersula:  Gummi 
Produceras i Italien 
 
Sedan 1977 har Grisports skor tillverkats i Italien och 70% av kraften som används för att producera skorna kommer från solenergi från deras solcellanläggning som en av de största i Italien, och resultatet av en investering på över 5 miljoner. Under åren har Grisport fokuserat på innovation och FoU för att bli en av Europas ledande skotillverkare.