• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
junior-sulor-om.jpg
junior-sulor-om.jpg
sulor-till-barn-om.jpg
skoinlägg-barn-om.jpg

Ortho Movement Sulor Junior

279 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Sulor till barn som ger fötterna komfort, stöd och avlastning.
 
Sulorna är anatomiskt utformade och är designade med ett skikt som är framtaget för att minimera risken att drabbas av skavsår eller blåsor.
 
Sulorna är anatomiskt uppbyggda, med ett hålfotsstöd som ger ett behagligt stöd till foten och ger samtidigt en behaglig bas för foten och komfort. Sulorna har även en hälkopp som är anatomiskt designad. Hälkoppen ger komfort till hälen och minskar belastningen på hälen genom att "samla ihop" hälens fettkudde, vilket förstärker hälens naturliga, stötdämpande funktion. Sulorna kan därför rekommenderas vid uttrampad hälkudde, hälsmärta och hälsporre.
 
Sulorna är även designade för att skapa dämpning och absorbera de stötar som fötterna utsätts för, vilket ger komfort till fötterna och ett skönare steg. Sulorna passar både ett platt, neutralt och högt fotvalv.
 
En förpackning innehåller ett par sulor
Normal läst

Ortho Movement är ett svenskt varumärke med mer än tre decenniers erfarenhet och kunskap inom ortopedteknik och deras filosofi är att minska den onödiga belastning på människors muskler, leder och rygg. Och samtidigt belysa vikten av våra fötters hälsa, funktion och behov. Därför är alla sulor från Ortho Movement anatomiskt designade för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna.