• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
tåskydd-och-fingerskydd-scholl.jpg
tåskydd-och-fingerskydd-scholl.jpg

Scholl Finger- & tåskydd

129 kr

Beräknas åter i lager 2024-06-13

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Finger- och tåskydd från Scholl som ger skydd för känsliga tår, tånaglar och liktorn. Fungerar både till fingrar och tår.

Tåskyddet är ett elastiskt tubformat rör i textil med en gelefodrad insida som omedelbart lindrar och dämpar exempelvis sprickor, sår, blåsor, skavsår eller ömmande tryck.

Användning:
Klipp tåskyddet till önskad längd och använd på tå eller finger. Ta bort skyddet minst 3-4 timmar om dagen så att huden får andas. Använd ej på natten.

Tåskyddet kan handtvättas med mild tvål och ljummet vatten. Skölj tåskyddet ordentligt och låt sedan lufttorka.

Producerad i USA 

Skydda dina tår från skav och blåsor med tåskydd i mjuka och skyddande material. Tåspridare och tådelare skyddar från skav mellan tårna och är passande vid exempelvis hallux valgus, skräddarknuta, hammartå och minimerar ömma och trötta fötter.

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor för exempelvis pronation och smärta i hälen. Scholl erbjuder också ett stort sortiment utav praktiska fotvårdsprodukter. Scholl fotvård består bland annat utav fotfilar, mjukgörande krämer och allt du kan tänka dig behöva för ett avkopplande fotbad.