• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
gel-activ-sulor-scholl-men.jpg
gel-activ-sulor-scholl-men.jpg

Scholl GelActiv Everyday Men

199 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

GelActiv Everyday Insoles Men från Scholl - skoinlägg i gel med Scholl's GelActiv-teknologi som ger överlägsen stötdämpning tack vare dubbla lager gel i ergonomisk design integrerat i skosulan.
 
GelActiv absorberar effektivt de minsta mikrostötarna och hjälper till att reducera överbelastning när du går eller springer. Passar lika bra i dina vardagsskor som i dina arbetsskor.
 
Den fastare gelen (gul) ger dig ett lätt stöd för hålfoten och hälen och den mjukare gelen (blå) ger stötdämpning och komfort. Sulorna passar om du har besvär av exempelvis uttrampad hälkudde.
 
Scholl GelActiv passar i de flesta typer av skor. För bästa effekt, ta ur befintlig skosula i dina skor om möjligt.
 
One size (ca 40-46,5) och är klippbara sulor. Sulan kan klippas ned till önskad storlek. Storleksangivelser finns på sulans undersida.
 
Sulan har ett överdrag i mjuk textil.
 
En förpackning innehåller ett par (två) sulor.
 
Gelesulor är stötdämpande skosulor och skoinlägg i gel som är idealiska för dig som arbetar på hårda golv och vill undvika trötta och ömma fötter. Gelesulor ger behaglig dämpning och komfort i alla typer av skor.
 
Scholl skor och sandaler är designade för att ge optimal passform, stöd och stabilitet åt dina fötter. Sandalerna minskar påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för tack vare sandalernas anpassningsförmåga.