• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
Minfot-Strumpor-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
Mängdrabatt
Svensktillverkade
Minfot-Strumpor-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
flerpack-strumpor-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
promenadstrumpor--Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
svensktillverkade-strumpor-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
strumpor-med-dämpning-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg
bekväma-strumpor-Minfot-Cool-Max-Svart 3-Pack.jpg

Minfot Strumpor Cool Max Svart 3-Pack

449 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tvättråd

Svensktillverkade strumpor unikt designade för att ge dina fötter komfort och ett behagligt klimat att vara i. Strumporna är stickade med flera olika teknologier och noggrant utvalda material för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna.

Strumporna är stickade med ett material som heter Coolmax, ett unikt material som har fukttransporterande, ventilerande, snabbtorkande och temperaturreglerande egenskaper. Vilket gör att strumporna bidrar till att transportera bort fukt och svett från fötterna och samtidigt släpper in ny, frisk luft till fötterna. Det gör att strumporna bidrar till att ge dina fötter ett behagligt, torrt klimat att vara i. Samtidigt som det minimerar risken för blåsor, skav och sår.

Strumporna är stickade med 120 nålar och är vadderade under foten med en frottéstickad sula som bidrar till att ge en bekväm, dämpande effekt till fötterna. Samtidigt som det ger en extra mjuk komfort och minimerar påfrestningar på fötterna, både när du går och står.

Strumporna är även stickade med extra platta och mjuka sömmar för att ge optimal komfort. Strumporna har en bekväm ribb som är stickad för att sitta uppe men samtidigt vara elastisk, vilket gör att strumporna sitter bekvämt uppe på benen – även under rörelser. Tack vare strumpornas teknologi så är de passande till olika aktiviteter som promenader, vandringar, powerwalking och längdskidåkning.

Strumpornas teknologi gör även att de är passande för dig som har känsliga fötter eller har besvär med fotsvett och illaluktande fötter.

OEKO-TEX®
Svensktillverkade
Färg: Svart 
Förpackning: 3-Pack 
Material: 53% bomull, 23% coolmax, 18% polyamid, 6% lycra
Tvättråd: 40 grader, torktumlas ej 

Teknologi:
- Platta, mjuka sömmar
- Flexibel resår med 3:1 ribb
- Stickade med 120 nålar
- Frottéstickad sula som ger komfort, dämpning och minimerar påfrestnignar 
- Arch band som formar sig efter fötternas form, ger komfort och gör att strumporna sitter bekvämt på foten utan att kasa