• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Strumpor med platta sömmar

Här hittar du strumpor med platta sömmar som är lämpliga för dig med känsliga fötter, har diabetes eller behöver mjuka strumpor. 

Traditionella sömmar i strumpor kan skapa obehag, tryckmärken och samtidigt vara besvärliga att ha på sig. För att undvika dessa problem, investera i ett par strumpor med platta sömmar vid tå och häl eller strumpor som helt saknar sömmar. Strumpor som är sömlösa över tårna ger en mer bekväm och naturlig känsla för fötterna och minskar risken för obehag och tryckmärken.

Strumpor med extra platta, eller extra mjuka sömmar passar dig som har känsliga fötter, diabetes eller som inte vill eller kan ha besvärliga sömmar vid tårna. De platta sömmarna har oftast en unik stickning och funktionen ger en ökad bekvämlighet. Det förbättrar komforten för fötterna och som många uppskattar. 

Fördelarna med platta sömmar:
Minimerar risken för obehag och tryckmärken
Är bekväma för känsliga fötter eller om du har diabetes
Smidiga att bära 


I vårt sortiment hittar du strumpor från vår kollektion med en hand-linking tåsöm, vilket innebär att strumpornas tåsöm är sydd för att vara extra mjuk och platt. Men du kan även hitta sömlösa strumpor från olika välkända varumärken. Strumporna finns i olika färger, mönster, storlekar och är även designade för olika aktiviteter. De platta sömmarna gör strumporna smidigare att bära, känns lenare mot huden och skyddar mot irritation på tårna. Det gör det enklare att röra sig och samtidigt göra dagliga aktiviteter roligare.


Vilka strumpor är skönast?
Det finns många varianter av strumpor och vissa strumpor är skönare än andra. Strumpor med platta sömmar är oftast de skönaste strumporna att bära på grund av deras komfort och bekvämlighet. Materialet varierar men är ofta gjorda av mjuka och andningsbara material. Kombinationen med mjukt material och platta sömmar är ett perfekt val för dig som vill ha en skön känsla för fötterna.

126 produkter

126 produkter

Du har sett 36 av 126 produkter