• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Golfstrumpor

Här hittar du golfstrumpor som passar för alla som spelar golf.

Som golfspelare, oavsett nybörjare, amatör eller proffs, kan det bli långa dagar på golfbanan. Det är många steg som tas och timmarna på golfbanan är långa. Att hålla fötterna pigga och glada under en hel runda kan göra stor skillnad på resultatet. Därför är ett viktigt tillbehör för alla som spelar golf, regelbundet, bra golfstrumpor.

Golfstrumpor är specifikt framtagna med en unik teknologi samt design som ger fötterna de bästa förutsättningarna på golfrundan. Detta ger golfaren mer stabilitet och minskar risken för skador.

I vårt sortiment kan du hitta golfstrumpor i olika material och färger som gör det lätt att hitta en stil som passar ens personliga preferenser. Det finns golfstrumpor för alla säsonger och det går att matcha färgerna på strumporna med din outfit för att skapa en snygg och enhetlig look.

Strumpornas material är noggrant utvalda för att passa olika väderförhållanden och samtidigt hålla en hög kvalitet som håller länge. Golfstrumporna är tillverkade i mjuka, följsamma och andningsbara material som ger fötterna optimal ventilation. Det ger dina fötter en god komfort samtidigt som det minskar risken med att få svettiga fötter, skavsår eller andra obehag. Vilket är särskilt viktigt under varma sommardagar när temperaturen kan stiga betydligt mer på golfbanan. 

 

Viktig egenskap i golfstrumpor är att de ger stöd åt foten. Därför är golfstrumporna anatomiskt utformade och anpassade efter höger- respektive vänster fot. De är designade för att vara tätt åtsittande och hålla foten på plats under svingen. Golfstrumporna är även utformade med luftkanaler på ovansidan för bra ventilation samt mönsterstickning över vristen för optimal passform. Vilket är de främsta fördelarna för att ge golfare en god komfort under långa rundor på golfbanan.

Beroende på om du bara golfar för skojs skull eller på en professionell nivå. Kommer golfstrumporna ge dina fötter en god bekvämlighet samtidigt som du kan njuta mer av golfrundan.

Vilka golfstrumpor ska jag välja?
Lika viktigt som det är med bra golfskor, med bra fäste mot olika underlag, är golfstrumpor minst lika viktiga för att skapa goda förutsättningar för fötterna i skorna. Strumpor som sitter ordentligt på foten gör stor skillnad när man är i rörelse under flera timmar.


Golfstrumporna finns i olika stretchiga funktionsmaterial som passar efter olika väder. Anpassa då gärna golfstrumporna efter temperaturen och valet av dina skor. Då får du strumpor med den bästa komforten, som är lagom varm och håller dina fötter torra.

56 produkter

56 produkter

Du har sett 36 av 56 produkter