• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Löparstrumpor

Här hittar du löparstrumpor som ger dina fötter komfort hela träningspasset.

Våra löparstrumpor är specifikt designade för att ge dina fötter komfort under hela löpningen. Samtidigt som strumporna är designade med en anatomisk passform, vilket gör att strumporna ger dina fötter optimal komfort samtidigt som det minimerar risken att du ska drabbas av skoskav, blåsor eller andra obehag. Löparstrumporna är även designade i noggrant utvalda material som ger en mjuk känsla till fötterna, samtidigt som materialet bidrar till att transportera bort fukt och svett från fötterna.

Att springa med rätt strumpor kan göra stor skillnad.

Du bör aldrig springa, eller löpträna med vanliga strumpor. När vi rör på oss, och tränar så svettas vi om fötterna och de blir fuktiga. Om du då har på dig vanliga strumpor så ”suger” strumporna till dig fotsvetten. Det bidrar till att fötterna inte kan avge värme och blir fuktiga. Vilket i sin tur skapar friktion som ofta leder till skavsår och blåsor.

OLIKA SORTERS LÖPARSTRUMPOR

Löparstrumporna finns i olika kategorier, beroende på hur du springer och i vilket klimat eller på vilket underlag. Löparstrumporna finns beroende på klimat och årstid. Men strumporna finns även med kompression för att ge dina ben och fötter en piggare känsla under hela träningspasset.

LÖPARSTRUMPOR TILL SOMMAREN

Till sommaren, eller under årets alla varma dagar så finns det löparstrumpor som är tunnare. Vilket ger extra komfort till fötterna och ett luftigare klimat att vara i. Men många som springer föredrar även tunnare strumpor eftersom våra fötter har en tendens till att svullna när det är varmt.

Strumporna finns även i lägre skaft, som i ankel och i no show för att passa bättre till lägre löparskor.

LÖPARSTRUMPOR TILL VINTERN

Låt inte kyla, eller kallt klimat hindra dig. Löparstrumporna finns även i material som är designade för att ge dina fötter komfort och värme under kalla förhållanden. Eller så kan du använda dem om du exempelvis har besvär med kalla fötter, eller lätt fryser om tårna.

Strumporna finns i en unik kombination av ull och andra flexibla material som elastan som gör att de passar perfekt till fysiska aktiveter. Ullen har nämligen naturliga egenskaper som neutraliserar doft och samtidigt transporterar bort fukt från fötterna. Vilket ger fötterna ett fräschare, friskare och behagligare klimat att vara i. Ullen ger även dina fötter värme när det är kallt, men behåller dem behagligt svala när det är varmt. Därför finns det även de löpare som springer i ullstrumpor året om.

VATTENTÄTA LÖPARSTRUMPOR

Om du springer på blöta underlag, eller i blöta terränger så passar löparstrumpor som är vattentäta dig perfekt. Strumporna har en unik konstruktion som effektivt transporterar bort fukt från huden, vilket förebygger uppkomsten av skavsår och blåsor på fötter och tår. Samtidigt som strumporna håller väta ute, vilket håller dina fötter torra oavsett väder eller underlag. 

LÖPARSTRUMPOR MED KOMPRESSION

Att använda löparstrumpor med kompression har blivit allt mer populärt – och det är tack vare kompressionens unika egenskaper. Strumporna är precis som vanliga löparstrumpor, specifikt framtagna för att vara extra slitstarka och transportera bort fukt.

44 produkter

44 produkter

Du har sett 36 av 44 produkter