• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Nylonstrumpor

Här hittar du bekväma nylonstrumpor för alla tillfällen. 

Nylonstrumpor är en typ av strumpor som tillverkas av nylonmaterial. Dessa strumpor är lätta och följsamma, vilket gör dem bekväma att bära hela dagen. De är också slitstarka och har en glansig yta som ger en elegant och professionell look.

Nylonstrumpor är perfekta för att bära till formella tillfällen, som bröllop, företagsmöten och andra evenemang där en polerad utseende är viktigt. De är också idealiska för att bära med kläder som kräver tunna och följsamma strumpor, som kjolar och klänningar.

Fördelarna med nylonstrumpor är att deras andningsförmåga och förmågan att hålla fötterna torra och bekväma hela dagen. Dessa strumpor är också resistenta mot skador, vilket innebär att de kan hålla i flera tvättar och användningar.

Det finns också olika typer av nylonstrumpor att välja mellan, som sheer nylonstrumpor, matta nylonstrumpor och opaque nylonstrumpor. Sheer nylonstrumpor är de mest populära, och ger en polerad och elegant look. Matta nylonstrumpor är mer diskreta och passar bra för vardagsbruk. Opaque nylonstrumpor är tjockare och ger en mer täckande look.

Nylonstrumpor en bekväm, slitstark och elegant strumpa som är idealisk för formella tillfällen. Hos oss hittar du olika varianter som passar olika klädstilar och smaker. Så om du vill ha bekväma och eleganta strumpor som håller länge, överväg att köpa nylonstrumpor för din garderob.

Vad är "DEN"?

Nylonstrumpor är oftast märkta med en "DEN" (denier) -skala, vilket är en måttenhet som används för att mäta tjockleken på nylontråden som används för att tillverka strumporna. En högre DEN-indikator betyder att tråden är tjockare och starkare, medan en lägre DEN-indikator indikerar att tråden är tunnare och mer följsam.

De vanligaste DEN-märkningarna på nylonstrumpor är:

Sheer nylonstrumpor med 10-20 DEN: Dessa strumpor är gjorda av en tunn nylontråd och ger en transparent effekt. De är idealiska för formella tillfällen och ger en polerad och elegant look

Semi-opaque nylonstrumpor med 30-40 DEN: Dessa strumpor är något tjockare och ger en mer täckande effekt än sheer nylonstrumpor. De är fortfarande relativt tunna och kan användas för både formella och vardagliga tillfällen.

Opaque nylonstrumpor med 50+ DEN: Dessa strumpor är gjorda av en tjockare nylontråd och ger en mer täckande effekt. De är idealiska för kallare väder och kan användas för både formella och vardagliga tillfällen.

Det är viktigt att notera att tjockleken på nylonstrumpor kan variera beroende på tillverkaren och modellen. Det är därför alltid bra att läsa produktbeskrivningen noggrant för att se vilken DEN-märkning som strumporna har.